AKTUELNO

Kako je u studiju u Šimanovcima nastala uzavrela atmosfera, novinari su pripremili i te kako zanimljiva pitanja za ukućane koji se nalaze u najpopularnijem rijaliti programu.

Nakon mnogih spekulacija o tome da li je jedna od ukućanki ipak odlučila da prekine borbu i napusti Belu kuću, prisutna novinarka bila je direktna, pa je ovom prilikom upitala Teodoru Džehverović zašto je tako postupila.

Kada sam ušla ovde videla sam celokupnu situaciju. Imala sam za cilj da budem ovde četiri meseca. Nemam više želju da se borim. Moram da priznam da su mi se smučile mnoge stvari kao što su napadi, laži - počela je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku, novinarka je prokomentarisala njenu kompletnu situaciju vezanu za Anđelovu porodicu. S obzirom na to je pretpostavka mnogih, Teodoru baš ta istina dovela do ove situacije u kojoj se trenutno nalazi, pitali su je šta je nju konkretno najviše povredilo.

Smatram da sam bila otvorena ovde, a neki misle da nisam. Ljudi su me shvatili na pogrešan način. To što je Maca Diskrecija izgovorila, pa sa Miljanom. Naslovi koje čujem da se pišu po novinama. Mene povezuju sa mafijom. Napadali su me da sam imala odnose sa Ćazimom. Uostalom, nedostaje mi porodica, život, nastupi. Sigurno ću biti jača kad izađem. U ovim godinama je ovo previše za mene. Dovoljno sam rekla i pokazala i želim da ostalim ljudima dopustim da pobede - bila je iskrena Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon konstatacije novinarke da je pogrešno i nezahvalno to što želi da nakon svega tek tako ostavi sve iza sebe, Teodora je izjavila da poštuje svoje fanove i da ta odluka ne znači da je tu njen kraj.

Ja sam neko ko se zaista divi Lepom Mići. On može da ništa ne radi, on može u konflikt sa svakim i da psihički ostane jak. Ja mu skidam kapu, jednostavno, ja nisam toliko jaka - rekla je Teodora

Nakon ove izjave i sažetog odgovora, ukućanka je zamolila sve prisutne ukućane da je ne osuđuju zbog ovoga i smatra da će jednom svi shvatiti koliko je trenutna borba za nju teška. Ukoliko želite da pogledate kako je izgledao ovaj razgovor pogldajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Teodora Džehverović

'