AKTUELNO

Ona mu je pružila utehu nakon raskida.

Prethodne večeri Anđelo Ranković i Teodora Džehverović stavili su tačku na svoju vezu. Uzrok za raskid ležao je u tome što je Anđelo nakon svađe u sredu otišao kod Ane Korać i šapnuo joj na uvo "Želim te". Za ovaj Anđelov ispad Teodora je saznala tokom "Igre istine", a potom su se dugo svađali i plakali u pabu.

Foto: Printscreen Youtube

Anđelo je nakon par sati odlučio da savet potraži kod Sare Reljić, a tom prilikom joj je otkrio i šta je Teodora pričala o njoj iza leđa.

Ne mogu da verujem da bila ljubomorna na mene zato što sam ti kuvala ručak. Meni je dečko ovde, zaista mi nije jasna- rekla je Sara Anđelu.

Foto: Printscreen

Nakon toga Anđelo je Sari pokušao da objasni da nikad ne bi bio sa Anom Korać i da ona nije njegov tip devojaka, te da ne voli devojke sa silikonima.

Ne volim devojke sa ogromnim grudima i zadnjicom. Nikad nisam imao takvu devojku. Ona je atraktivna, ali ja to ne volim. Ja sam rekao Teodori da ako ugradi silikone nećemo biti zajedno- iskren je bio Anđelo.

Foto: Printscreen Youtube

Sara je Anđela pažljivo slušala, a predložila mu je da sačeka par dana da porazgovara opet sa Džehverovićevom. Takođe, rekla mu je da je ubeđena da će se pomiriti, što je Anđela malo umirilo.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'