AKTUELNO

Utehu nakon raskida pronašla u njegovom društvu.

Pre samo nekoliko dana javnost je saznala da je Katarina Grujić okončala svoju višemesečnu romansu sa biznismenom Kostom Obradovićem. Međutim, mlada pevačica, sudeći prema glasinama, nije dugo samovala.

Osećam se savršeno, vidi se po meni. Pripremam svoj album, neke stvari se nisu desile u pravom trenuktu. Najbolje je neke stvari ostaviti iza sebe, jednostavno, ako ne ide, ne treba mučiti ni jedno ni drugo u vezi. To je možda bio pravi korak, posvećena sam karijeri, mlada sam. Po prvi put mi prija samoća, snalazim se odlično u tome - izjavila je tada Katarina za Pink.rs.

Kako se šuška po estradnim kuloarima, Grujićeva je odmah nakon raskida započela vezu sa bosanskohercegovačkim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Ognjen igra za fudbalski tim iz Atine, a kako Kaća već neko vreme boravi upravo u Grčkoj prestonici, naslućuje se da slobodno vreme provodi upravo sa Vranješom.

Foto: Instagram

Još jedan dokaz ovih spekulacija jeste identična fotografija koju su nedavno oboje postavili na svoje profile na Instagramu.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: ODUŠEVIO JU JE: Sloba Radanović ZBOG OVOG POTEZA DOBIO VELIKU PODRŠKU KOLEGINICE! (FOTO)

R. L.

#Katarina Grujić

'