AKTUELNO

Bili su kao braća na početku rijalitija.

Sloba Radanović i Anđelo Ranković bili su nerazdvojni prvih mesec dana u rijalitiju "Zadruga". Oni su se, nakon obelodanjivanja Slobine i Lunine ljubavi, postepeno razdvojili, da bi na kraju Luna uticala i na potpuno njihovo razilaženje.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvojica dugo nisu progovarali ni reči, a tokom sastanaka nisu želeli da progovaraju ni reči jedan sa drugim. Ipak, večerašnja Anđelova svađa sa Teodorom Džehverović uticala je na Slobu da priđe Anđelu i pita ga kako se oseća.

Ja sam to radio njoj u inat, a sad neće da mi oprosti. Meni se Ana ne dopada, nikad ne bih bio sa njom- žalio se Anđelo.

Foto: Printscreen Youtube

Moraš da joj kažeš isto tako kao što si i meni rekao. Reci joj da je to iz inata bilo, dokaži joj to- savetovao je, između ostalog, Sloba Anđela.

Njih dvojicu su u razgovoru nekoliko puta prekinuli ostali zadrugari, a kada su konačno završili ovu nategnutu konverzaciju, Sloba je poručio Anđelu da mu se uvek obrati kad mu je potreban razgovor. Vreme će pokazati da li će se njihov odnos vratiti na staro i da li će Luna dopustiti to.

Foto: Printscreen Youtube

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'