AKTUELNO

Uroš Stanić i Marko Janjušević Janjuš, bivši učesnici "Elite", odavno nemaju harmoničan odnos kao što su imali na početku rijalitija i, po svemu sudeći, male su šanse da izglade nesuglasice.

To se jasno vidi iz njihove poslednje prepiske, koju je Janjuš podelio na svom nalogu na Instagramu. Naime, Uroš mu se javio kako bi mu se pohvalio novim, atraktivnim izgledom, budući da je uradio niz estetskih i kozmetičkih intervencija, ali nije naišao na očekivanu reakciju.

Foto: pink.rs/J. Simonović

Uroš se pohvalio Janjušu "novim" obrvama, usnama i trepavicama i odmah je usledio njegov odgovor.

- Jao, lepota draga... Prelep si - ironičan je bio Janjuš, koji je potom dodao:"Izgledaš kao da su te pravili Boki 13 i Karamela".

- Nisu, nego si ti - odgovorio mu je Uroš, koji je Janjuša u rijaltiju smatrao svojim ocem, na šta mu je bivši košarkaš odgovorio:"Bolje se blokiraj sam".

Foto: Instagram.com

Janjuš i Uroš su se, inače, nedavno suočili u emisiji "Elita - Narod pita", gde je bilo reči o njihovom odnosu u Beloj kući.

- Reći ću da je bilo simpatično kad smo se družili, posle je to otišlo bezveze. Deset meseci je dug period da bi izdržao taj tempo da ti bude zanimljivo i da si uvek raspoložen. Posle se desilo šta se desilo... Bilo je zanimljivo, a posle su mi pali u očima. Razočarali su me i jedno i drugo (Aneli i Uroš). Početak je bio specifičan po nama i izdvojili smo se zahvaljujući meni. Niko bez mene ne bi mgao da funkcioniše kako su oni funkcionisali - rekao je Janjuš.

Autor: Darko Tanasijević