AKTUELNO

Hit!

U toku je radio-emisija "Delegati", a naredni gost Filipa Cara je Divna DNK

Kakvo mišljenje imaš o Miljani Popović? - pitao je Car.
Nije mi jasno zašto je prešla u donji dom kad svi znaju kakvo oni mišljenje imaju o njoj, a i niko je ne gotivi - rekla je Divna.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš da je prodana duša - rekao je Car.
Pa da, ona ne može da podnese tenziju na gornji dom, pa je prešla u donji. I napolju se dešavaju raspadi brakova posle 13 godina. Čovek i žena su se rasturili, on isterao ženu, pa se sa njom svađao oko dece sudskim putem - rekla je Divna.
Tvoja rasprava sa Ivanom Marinkovićem, kakvo sad mišljenje imaš o njemu, da li je imao dobru anmeru ili da te ponizi - rekao je Car.
Za taj kostim on je mene pitao da njegova devojka pošalje za mene. Ja kostime ne nosim jer me je sramota da se svučem, možda je hteo na neki način da me ponizi. U počteku sam mislila da je pokvaren, a posle sam shvatila da ima mišljenje za donji dom. Smatram da podržava Anđelu, a da ne podržava Anu jer je iznosila stvari vezane za Zvezdana. On je opasan igrač, komentariše svaku temu. Anita isto mora da shvati da ima dete napolju, ne može da bude takva osoba - rekla je Divna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova situacija Ana, Zvezdan, Anđela, Maja, ko je tu po tebi najispravniji i ko je onako po tvojoj meri najbolji? - pitao je Car
Nemoguće da Ana i Zvezdan ne dođu do razgovora posle toliko godina braka, nije to sedam, osam meseci veze. Kao gledalac izabrala bih da Ana i Zvezdan ostanu zajedno - rekla je Divna.
Imala si primer da si ti Marku oprostila i pomirila se preko lepe Jele. Da li je sve nakon toga isto? - pitao je Car
To je bila jedna kratka prevara, ali me je jako zabolela. U kuću da dovede ljuabvnicu, mene vređa, ima sa njom odnose. Ta druga ne može da zameni Divnu. Svaka koja sa Zvezdanom bude ne može da zameni Anu, ne može da bude Maja, Anđela. on sa Majom iam neki adrenalin, oboje su takvi i vole takav živto, a Anđela je mlada i neiskusna i treba da uči o životu - rekla je Divna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.