AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je zasukla rukave kako bi sve tajne ukućana izašle na videlo. Uroš Stanić komentariše odnos Janjuša i Aneli pa otkrio da veruje u njihovo pomirenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozrav Uroše za tebe i za tvoje Golubare, kako komentarišeš odnos Janjuša i Aneli? -pitao je Darko.
Ja smatram da nije kraj i da treba neke reči da se svare i da posle toga bace karte na sto, takod a će to sve biti okej. Ja slobodno vreme provodim sa Aneli i tako odlazim do Janjuša ponekad, to mi je u opisu posla. Ja sve pogledam i sve vidim i jasno mi je. Drago mi je što su spustili loptu i sad je samo potrebno rajsko ostrvo kako bi se spojili. Vidim u Janjušu pokajanje i samo je potrebnoi vreme, ne vi vilo prirodno da se odjendom pomire, za svađu je potrebnio dvoje i nekako mi je lep vajb dok se svađaju. Tu sam uz njih osam meseci i itekako vidim njihove emocije i nadam se da će preovladati njihova ljubav.
Koliko je Ša ljubomoran na tebe zbog jata golubara?
Pukla je i njega i ostale ukućane, ali ja ne dam moje golubare i ja sam prezadovoljan -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio da su govnari a ne golubari -rekao je Ša.
Užaš on meni vređa armiju, ne dajte se moji golubari i to svima smeta, ovo je meni primitivizam i ne mogu da verujem koliko su zli. Mene ljudi vole i ja sam miljenik nacije to mnoge boli, ja se trudim da budem najbolja verzija sebe, oni mržnjom mi ljubavlju -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š