AKTUELNO

Iskrena do koske!

Novinar i predstavnik portala Pink.rsDarko Tanasijević, podigao je Miljanu Kulić, kako bi sa njom porazgovarao o budućnosti sa Lazarom Čolićem Zolom i boravku na Rajskom ostrvu.

Ti i Zola ste imali zadatak koji ste imali, izdejstvovali ste boravak na Rajsko ostrvo, kako će taj boravak uticati na tebe, Zolu i vašu vezu - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada da kažem na koji način, ne znam, ali ćemo se truditi da neke probleme ne stavimo pod tepih, nego da ih rešimo. Pet godina se vučemo, jovo nanovo, vraćamo se na staro, to nije rešenje. Rajsko ostrvo će nam služiti da nađemo rešenje za naše probleme, da bduemo nasamo, da se odvojimo od moje mame. Kada ti je mozak odmoren i kada se fokusiraš na probleme, videćemo da li ćemo raskinuti, praviti svadbu, nastaviti - rekla je Miljana
Zola je rekao da imate dve opcije: da se posle toliko truda unormalite i napravite tu svadbu 6.maja, a druga opcija da ako ne pođe plan "A" da se rastanete - rekao je Darko.
Ja se slažem i smatram da je tako najbolje. Pokušaću da se normalno ponašam. Kada ja imam u nekog poverenje, kada vidim da se ne igra sa mnom i ne takmiči sa mnom, ja sam tada normalna, a kada vidim da mi nešto zasmeta, tada kreće moje ludačko ponašanje. Sinoć kad smo ležali u diskoteci, pitala sam ga nešto, kako mi je odgovorio, volela sam ga sto posto, a sada ga volim 40 posto. Mnogo te to ohladi, sviđa mi se to što sam počela da se hladim - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo laži si izrekla, tipa da kada sam ja normalan, da se ti ponašaš normalno, demant. Nikad normalniji nisam bio...Ja sam rekao svoj stav za neke stvari, što mislim da je normalno, a ona gleda da li se čulo ili nije, ovde nema ništa tajno - rekao je Zola.
Ne želim da pričam o tome ako se nije čulo, ali mi je bilo krivo - rekla je Miljana.
Zanima me, na koji način planiraš da se odupreš pričama koje dolaze od strane tvoje majke - pitao je Tanasijević.
Iskreno, prošli put ja jesam krivac, ali ona je 95 posto uticala da se ponašam onako i da uradim one stvari sa Nenadom. U meni je krivica jer sam poverovala njoj i iz tog nepoverenja prema Zoli i pet zadrugara koji su to demantovali, ja sam napravila glupost. Ja sam bila sto posto odana, iskrena prema njemu, lojalna, jer sam videla da se i on trudi i da radi na tome. Trudiću se da ne ulazim u apartman, da kada se sretnemo da se sklonim...Ja mogu da joj kažem: "Da, to je tvoje mišljenje" i da se isfoliram pred njom, a onda će mi ona uneti nespokoj. Kada budem dala sve od sebe ovde, da naš odnos ide u pravom smeru, da naš odnos opstaje van "Zadruge", da sve vreme budemo zajedno, da se slažemo sve vreme, onda ću steći poverenje u njega. Kada vidim da je promenio način života, da ga ne zanimaju Etno sela, alkohol, ku**e i ostalo - rekla je Miljana.
Ti si prestala da čitaš knjige - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam prestala skroz, ali ću se truditi da prestanem. Svakog dana sam čitala, ali je greota upropaštavati vid i gubiti vreme...Voće, iskreno da ti kažem, voćkice ponekad, uzmem mandarinicu, pomorandžu, ponekad pojedem pet u nizu. Na nekoj voćnoj dijeti sam, ali ću se truditi da pređem na mesu - našalila se Miljana.
Da li si saglasna sa zadrugarima da se Zola pokazao, u tom periodu kada ste bili zajedno, da najpozitivnije utiče na tebe - pitao je Darko.
To je istina. Istina je da on u meni budi sve najbolje, šalimo se, zezamo se, srećna sam, ispunjena, dobijem volju i motivaciju da se sredim, dok nisam sa njim, vidite sasvim drugu Miljanu. Nenašminkanu, duva joj neki vetar, ume nekada da dune, ali baš da stavljam kapuljaču, ne - rekla je Miljana.
Da li ćemo sa trubačima 6.maja da pevamo: "Proleće na moje rame sleće" - ptiao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Videćemo, ja bih volela, ali bih volela da naš odnos ne bude boleština. Verujem da mu mnogo više stvari smeta kod mene, ja sam teška osoba, zahtevna sam, tražim pažnju. Ako je sada sve u redu i kada ti je najlepše, ti razmišljaš unapred i šta će biti napolje. Zaboravila sam da razmišljam i živim u trenutku! Nisu za džabe starije žene i narod rekao: "Kakve su ti misli, takav ti je život". Počela sam sebe da obezvređujem - rekla je Kulićeva.
Rekla si da treba da se kaže ko šta kome zamera, ali s druge strane, nemojte da odete u ekstrem i da vam fokus budu loše stvari. Imate vi probleme, ali imate i sjajne i super stvari koje vas čine kao par - rekao je Darko.
Tako je, čak šta više, mi smo veoma surovi prema sebi i non stop ponavljamo te loše stvari, a zaboravljamo one lepe - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji ti je najlepši trenutak sa Zolom - pitao je Darko.
Ima ih više. Najlepši mi je osećaj kada legnem pored njega i zagrlim ga, tada se najspokojnije osećam...Pre "Zadruge 4" smo dobili devet hiljada evra, rekla sam mu: "Nemoj slučajno da si rekao mojim roditeljima", on je otišao kod mog tate, dao mu je pare i rekao: "Napravi Miljani rođendan, da bude najlepši", a tada je moja mama rekla: "A onih 100 evra što si mi dužan", a on joj je rekao: "Gospođo, hoćete u evrima ili u dinarima?". Ne volim ga ja za džabe, da mi ovo sve nije pokazao i ušao mi pod kožu - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.