AKTUELNO

Pukla ljubav?!

Tokom emisije 'Pitanja novinara' voditelj Darko Tanasijević je postavio pitanje Miljani Kulić da opiše kako se oseća nakon raskida sa Lazarom Čolićem Zolom.

Raskinula si sa Zolom, kako, zašto zbog čega? - upitao je Darko.
Ne želim više da trpim poniženja, da neko stalno ističe na čemu sam bila, šta sam uradila, zajedo smo to odlučili
Kako si ti? Šta ti je sada najveći problem? - upitao je voditelj Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte da mešate moju mamu, ona nije kriva ni za šta, ja kriva, nije niko kriv osim menei to je to. Molila sam ga ja tri puta da mi napiše čestitku, onda je gledao gde je kamera i pokazivao zadrugarima. Gadim se samoj sebi na pomisao šta sam sebi sve dozvolila. Zaista bruka i sramota. - govorila je Miljana.
I pored Marijine priče, ja sam posle svega opet bila sa njim, njene reči su me potresle ali sam opet radila onako kako ja želim. Marija nema veze sa tim. Kriva sam ja. Ni njega ne krivim - nastavila je ona.
Ko se tu takmiči sa kim u vašem odnosu? - upitao je Darko.
Ja sa Zolom ne mogu da se takmičim, to me ne zanima - kazala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su ti prestale emocije prema Zoli? - upitao je Darko.
Osećam gađenje, ne želim da ga gledam. Nisam slušala majku, ona mi je govorila, na kraju se sve svede na njene reči. I to je samo od kako sam sa Zolom - rekla je Miljana.
Jel ti lakše sad od kad nisi sa Zolom? - upitao je Darko
Lakšr, ne pravi više budalu od mene, u svakoj rečenici me ponižava. Lakše je magarcu bez samara. Rekao mi je kako mu smeta što ja nemam ritma i to baš u momentu kad se okrenula kamera. On je bio sa mnom isključivo zbog rijalitija. Nećemo više biti u odnosu niti će biti rata - završila je Miljana.
Kako ti sve ovo komentarišeš? - upitao je Darko.
Ovo njeno izlaganje me ne dotiče. Nisam dobro večeras pa da im okrenem glave kao ringišpil od laži koje su izrekle. Apsolutno nikakve ucene nisam pominjao, ja ne znam o čemu ove dve pričaju. One su htele meni da poremete mozak sa nekim stvarima. Preselio sam se u drugi krevet, apsolutno nemamo nikakav kontakt - rekao je Zola.
Mene je Bosa od malih nogu naučila da budem lojalan, ja sam odlučio da budem onakav kakav sam i ljudi me pamte takvog. Ja jesam jak i mnogo sam jači ali kad je fer sve. Bitno mi je da me kapira moja majka, ovo ostalo me uopšte ne zanima. Opet je pokazala svoje pravo lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video prilogu.

Autor: Pink.rs