AKTUELNO

Iskreni do koske!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Žani Omnii kako bi dala svoj sud na podelu budžeta Miljane Kulić, pa je posle toga DJ Tamaris nastavila svoje izlaganje.

Meni je vrlo jasno, ne slažem se sa Zolinim izlaganjem, smatram da nije imao nimalo pristrasnosti i ka statusu u kom su sada. Poptuno razumem zašto je dala Aleksandri mali budžet, a Maji srednji. Njoj ne znači isto šta će Aleksandra reći njenoj majici, a šta Peca ili bilo ko drugi. Na kraju ona uvek pokaže svoju empatiju prema drugim ljudima, ume da pogreši, nagrdi, da bude u afektu grozna - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče stvari vezano za Miljanu, ja sam komentarisala njeno ponašanje i nisam aminovala to. Njeno ponašanje je nenormalno i traži opravdanje u toj emotivnoj nestabilnosti. Ti nakon učešća, ti si dvorska luda, to je zabavno ljudima i gledaocima. Meni si bila zanimljiva, onako kao: "E, vidi ovu budalu". Nećeš sebe oprati vređanjem drugih - rekla je DJ Tamaris.
U pravu si, Kerić te je je**o i odj**o - rekla je Miljana.
Ja sam sa Zolom par puta i pila kafu, rekao mi je da sam devojka koja odaje utisak da muškarci ne mogu tek tako da mi priđu. Moje druženje je isključivo druženje. Rekla si pre dva dana: "Pa eto kao vidim, Tamaris je slobodna devojka, pa bi mogli nešto" - dodala je DJ Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko pokušava ovde da pravi fejk priče - rekla je Miljana.
Ti si ta koja to radiš. Ja sam dala prognozu posle raskida sa Bebicom, da ćeš se vratiti Zoli. Uzela je i sve slike sa Bebicom je bacila, tako da sve to govori o tebi - rekla je DJ Tamaris.

Branislav Radonić Brendon je dobio reč.

Tamaris tvoje izlaganje je nemoguće za slušati, ne znam ni šta si rekla. Meni je drago da sam prisustvovao podeli budžeta Miljane Kulić, ona je nikad konciznija, nikad direktnija. Brilijantna podela budžeta, držala je pažnju od početka do kraja, svima je rekla kako stvari stoje. Uživao sam da je slušam, poprilično je bila jasna i konkretna - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.