AKTUELNO

Iskreni do koske!

Voditelj Milan Milošević saopštio je ko se prema glasovima publike putem Pink.rs ankete našao na trećem mesu kao najdostojanstvenija osoba, a našla se Aneli Ahmić.

Moje mišljenje je da je kroz ovih pet meseci je jedna osoba kroz sedam rijalitija koja je pokazala da koliko god da je u teškim situacijama, da se nosi s tim. Nijednom nije otišla sa sastanka, nijednom se nije žalila na neke stvari koje su radili ranije ljudi i glumili neki ranije zvezde. Slušala komentare da je svakakva, sluša ih i dan danas, imalo je situacija kada je bilo teško. Mislim da je i prema meni, mislim da mi je ostala dostojanstvena - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš sve ovo što je Janjuš rekao, sve je tačno rekao. Slušala sam od početka svašta o sebi, nisam nikada otišla sa sastanka, nikada nisam lomila, romila, nisam nikakva veća sr**a napravila, osim što sam par puta zaplakala. Mislim da sam ovo dostojanstveno iznela - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Dostojanstvena je u tome što i pored svega što je bivši suprug vređa onako, ona kaže da će moći da viđa Noru - rekao je Lakić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.