AKTUELNO

Emocije pobeđuju sve!

Voditelj Darko Tanasijević najavio je zadrugarima novi video klip na kom su imali priliku da vide kako Marko Milovanović kuka za svojom devojkom i objašnjava cimerima kako su se upoznali i smuvali.

Marko je dobio reč.

Ja imam samo jednu devojku sa kojom ću ostati, što se mene tiče, tokom celog života. Najviše me je uzdrmalo je što sam ponovo proživljavao kad sam je prvi put video, to mi se opet sve vratilo. Ja bukvalno proživljavam sve te momente non stop. Mi živimo godinu i po dana, mogu da kažem kao da smo pet godina zajedno...Nisam dobro, iskreno. Stojim koliko mogu - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona želi da vidi da si srećan i nasmejan - rekao je Darko.
Ne znam koliko prati celu ovu priču, ali je toliko volim i imam poverenja, da nisam posumnjao ni u šta. Pun sam emocije i svega i toliko mi znači. Da treba srce, srce bih joj dao - rekao je Milovanović.

Nakon njegovog izlaganja, voditelj je predložio da zadrugari pošalju ljubavnu poruku, te su svi pokazali srce rukama u kameru.

Foto: TV Pink Printscreen

To što neko kaže da ga sprdam. Ja njega kroz šalu motivišem, posle šest meseci da uđe neko kao on, otićiće za nedelju dana, neće se snaći. Mislim da previše voli nekoga i odavno nisam video da neko tako nekog voli. Nijedna ovo nije doživela - rekao je Janjuš.
U jednoj stvari smo bili saglasni, a to je ova stvar - rekao je Darko.
Ja mislim da bi ti trebao ovde nešto da iska**š, a napolju tek. Ovo što su ti Janjuš i ovi što su te savetovali, mislim da je to bezveze. On joj je bio zadnji voz, ulovila ga se - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka je starija od mene godinu dana - rekao je Marko.
Baš me je pogodilo ovo, iskreno da ti kažem, retki su ovakvi momci, svaka mu čast što poštuje svoju devojku i voli. Ovo je muškarac za poželeti - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.