AKTUELNO

Brutalno iskrena!

Sofija Una Manić je sledeća birala najljubomornije osobe u kući. Potom Anita Stanojlović i Maja Marinković. Maja je svojim izlaganjem iznervirala Anu Spasojević.

Sanja Grujić je prva, počela je mene da uvuče u neku njenu svađu. Druga osoba je Anita, mada mi je malo i simpatična kada ljubomoriše. Treća osoba je Maja Marinković - rekla je Sofija.
Sofija Una, Matora i Rodni - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su devojke ljubomorne između sebe, mogu i sebe da svrstam tu. Sofija me navela, a mislim da ona isto to poseduje u sebi. Janjuše navešću tebe, zato što me navodiš kada je negativna etiketa u pitanju. Moje emocije više ne pripadaju tebi i dalje mislim da te nešto tu boli. Nemam nijednu nameru prema tebi, a ljubomora je tvoja prema meni zbog mog odnosa. Druga osoba je Miljana. Ja nju volim, ali mislim da je ljubomorna kada je relacija mene i Bebice u pitanju. A treća je Ana Spasojević, mislim da si najljubomornija u kući. Imaš neku averziju prema meni, to ne pokazuješ direktno, nego kada su priče izokola. Mislim da je razlog Bilal. Godinama si ovde nisi ostavila pečat. Mislim da se guraš i utrpavaš u temu, trpaš se u izolaciju kod Anđele - rekla je Maja.
Lupetaš gluposti! - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D.