AKTUELNO

Skandal u startu!

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a naredno pitanje je pročitano Zvezdanu Slavniću:

Da li si se iznenadio Anđelinom vrelom akcijom?

Foto: TV Pink Printscreen

Šta znači iznenadio, ne nisam, možda samo da je u tom trenutku, ali ovako ne. Izenadilo me je jer je bilo sa upaljenim svetlima. Ali nisam ni razmišljao u tom trenutku o tome - rekao je Zvezdan.
Niko od roditelja niti je njima rekao radite to i to, svi su nagovestili da ako su imali potrebe, u mom slučaju sam molila Miljanu da ova sezona bude bez toga, ali možda nisu roditelji to očekivali od nje jer je bila primerna i rekla da će biti istao kao prošle sezone, a će dokazati da je takva, ali dokazala je sve suprotno. SIgurno ih je sramota, pogotovo mentalitet crnogorksi kad je ćerka u pitanju - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa desilo se Marija, ja sam znao da će imati se*s - rekao je Janjuš.
Jeste pogazila stavove, ona je bila inicijator čim on nije očekivao to od nje. Ona je inicirala intimne odnose za vreme lajva i pod svetlima. Ako razmišlja o roditeljima i da neće da ih povredi, onda ako ne želiš to, iskontrolišeš se bar koliko je sati, da li je lajv, svetla. Nisi prvi put ovde. čula ej i za razgovore sa Aleksandrom, nije njemu nužno da bude bez se*sa ako već može da ga ima. Priuštila mu je da ga ne bi izgubila - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta

Autor: M. M.