AKTUELNO

Skandal!

Drvo mudrosti pozvalo je Aneli Ahmić, te joj je tom prilikom saopštilo da će, ukoliko ima novca, dobiti poziv sa svojom sestrom Sitom Ahmić.

Aneli je otrčala do govornice, te je tom prilikom ugledala svoju sestru Situ koja je na samom početku prekorila zbog ponašanja.

Samo želim da ti kažem da nas jako stresiraš, ovo danas što radiš je pakao Aneli. Plačeš non stop, zamoliću te da mu kažeš da ga molim da se ne svađate, da bude suzdržan. Svi smo uz vas, ali ovo zadnjih dva tri dana je pakao, moraš da se sređuješ, da se doteruješ - rekla je Sita.
Ne mogu - ponavljala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema toga. Imaš nenormalnu podršku, nisi ni svesna toga, moraš da se ponašaš kao favorit. Svi ljudi koji te vređaju, imaće tužbe. Asmin je rekao da sam ja snjim na porniću, je l' ti znaš kako ije meni?! Aneli, Asmin je pustio pornić s muškarcem - rekla je Sita.
Kako s muškarcem, on nije gej - čudila se Aneli.
Aneli, to je ono što si ti pričala da sumnjaš. Mi vidimo dlake na leđima da je to muškarac. On je pustio pornić i pričao da sam ja s njim na njemu, je l' znaš kako ja živim?! Ne može on ništa gore da uradi, samo u mene nije pucao. Čovek nas je uneredio lažima, ti znaš kakva sam ja i kako ja živim. Neću da te vidim da plačeš, preterali ste oboje. Ne možeš ta tvoja stanja, to je očaj. Ženo, došla si da zaradiš novac i da dođeš kući - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti vidiš kako ja reagujem kada ova skoči i kada on ima izlaganje - rekla je Aneli.
Ja vas podržavam oboje, tu sam za vas, šta god da vam treba. Ti Aneli isto imaš svoje greške, nedokazana si. On je rekao da to dete nije njegovo, on nije otac, nije niko! Kakva Nora i on?! To je nenormalno - rekla je Sita.
Znam, svesna sam, ali neću zbog vas tu. Kako je mama, kako podnosi to - pitala je Aneli.
Dobro je, ali smo svi pod stresom...Aneli, pričaj istinu i šta si pričala mami, u šta si sumnjala. Možeš da pričaš, mi znamo Aneli u šta si sumnjala - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam, ne moraš mi sve govoriti - rekla je Aneli.
I?! Unakazio me je, pišu portali da sam bila sa njim u krevetu. Ti ga štediš, maltene ga štedimo. On je Nori niko, rekao je da Nori nije otac i za to nema oprosta - rekla je Sita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.