AKTUELNO

Napad na kokošinjac!

Marija Kulić nastavila je da deli budžete, sledeći je bio Peca Lazić.

Znam da se Neca i ti volite kao braća, nemojte majka da vas gleda. Znam da ne možeš da se kontrolišeš, ali koliko god je pogrešio, umeš rečima. Umeš da budeš pristrasan, Neca je malo realniji.

Foto: TV Pink Printscreen

Male budžet dobili su Ana Spasojević i Marko Marković.

Ponašaš se kao neke sluškinja, ti misliš da će od kad tad, kao sa Anitom, da bude sa tobom. Izlgedaš kao sluškinja, treba da se izdgneš,. Mislim da si se isfolirala da bi ti on prišao da dobiješ malo pažnje. Ja bih prestala da ponižavam sebe u tom smislu - govorila je Marija.
Meni je okej, njemu, tako će biti dok je tako - rekla je Ana.
Marko Marković... Ne podržavam tvoju igru. Ti ponekad nešto konkretno uradiš, ali ne baš najkonkretnije. Ne podržavam što si se igrao sa Anitinim emocijama, ponićžavao si je i smejao se. Gledao si da što više gluposti uradi zbog tebe i nisi joj prišao, namerno si hteo da je izrevoltiraš. Ne sviđa mi se tvoja igra i sebi daješ za pravo tako da se ponašaš zbog lepog izgleda. Interesantnije su ti Žana i Stanija, jer starije devojke imaju svoj stav i neće da se ponižavaju. Ana je u tom slučaju sluškinja, koristiš za hranu, čokoladice. One očekuju i biće sa tobom ako budu uspele da tebe prilagode sebi - pričala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Adam Labunski dobio je mali budžet od Marije.

Adame, ne mogu da kažem da si dobar čovek, ali prema meni jesi korektan. Ja tebe ne treba da uzdižem, lepo pevaš, ali ne smtram da si zbog toga dobar čovek. Korektni odnosi i to je to - rekla je Marija.
Brendone, kako dajem sebi, dajem i tebi jer nemam dovoljno srednjih. Brendona volim kao Brendona, a ne kao Brendu, tu se slažem sa tvojom mamom. Fenomealno igraš, komentari su ti sjajni. Volim tvoja izlaganja na bilo koju temu, a retko se javiš. Ti si specifičan i jedinstven, nastavi tako - nastavila je Marija svoju podelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.