AKTUELNO

Nisu se suzdržavali!

U toku su "Nominacije", zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Voditelj Marko Đedović dao je reč Žana Đorđević.

Aleksnadra, ja ne smatram da je mene Filip muvao, imao pošalice kao sa svakom drugom devojkom. Ja ne smateam da je bilo kakav vid takvog druženja muvanje. Imam jednu stvar da mu zamerim, to ću nakon ovog sastanka. Smatram da je trebao da ima mnogo više razumevanja za tu osobu. Smatram te inteligentim i da možeš da proceniš od koga šta možeš da očekuješ. Nije mi se dopalo što je MMA ostao i tako se obraćao tebi, dok je tu sedeo, a svi su ostali ćutali
Rekao je dobru stvar kad je rekao da sam ja naivan. Ja sam rekao da budu uz nju, kao da sam i dalje sa njom, a ne možeš da kukaš i pričaš o meni
Aleksandra je drastično promenila svoje ponašanje, treba takva i da ostane, ali da reči i dela budu jedno te isto. Budeš li pogazila svoje reči pogazićeš i sve ostalo. Malopre si Filipu rekla: "Ja tebe volim, ali neću biti sa tobom", bila si kontradiktorna. Ostaviću Aleksandru jer treba da se druži sa drugim ženama - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je nominovala Marina Popović.

Filipe, lako dobiješ ove devojke, lako ih i ostavljaš. Volela bih da vidim da se stvarno zaljubiš i da dobiješ devojku koju nećeš moći lako da osvojiš. Ti si jasno i glasno rekao da im nudiš s*ks i dobru zabavu, a ti im tražiš da njihovo ponašanje bude dostpojanstveno
Večeras sam shvatio da je Milica jedina osoba koja se ne izjašnjava da ima emociju, nego da je hemija, a da me jedina poštuje - dodao je Car.
Milica se drugačije izražava. Mislim da te sve tri vole, Maja ima jako poštovanje, ali bude malo ishistrena i voli da napravi scenu, kao i Aleksandra. Hvala što prema meni imaš poštovanje, nemam nikakve zamerke. Sviđaš mi se kao čovek, prošle godine si bio favorit mom suprugu. Aleksandra u skladu sa svojim rečima treba da promeni dela. Tvoje ponašanje se menja u pozitivnom smislu treba da ostaneš dostojanstvena. Imamo dobar odnso, ne smatram da si pogrešila u tvojim odlukama. Poslaću Aleksandru, ostaviću Filipoa - nastavila je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je nominovala Slađa Lazić.

Kad je Filip ušao sve se promenilo i od bitnih je napravio nebitne. Smatram da se sa svakom igra dovoljno soim moje drugarice Maje, prema kojoj ima emocije, ali krije. Ja mu zameram samo jednu stvar kad kaže nešto što ne bi trebalo, kao prema meni, a onda se izvini. Aleksandra i ja smo počele da se družimo kad se posvađala sa Milicom i mislila sam da je dobar čovek, htele smo da spavamo zajedno. Razočarala sam se kad se smuvala sa Carem jer mi je stalno pričala o Dejanu i njihovoj budućnosti. Ja sam joj rekla da otvori sve oči i da joj to ne treba jer je Dejan sahranio sve njene mane i napravio je ovakvom kakvom jeste. Kad se smuvala sa Carem počela je da me ignoriše, ali to je njoj na čast. Poslaću Aleks, a ostaviti Filipa Cara - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je nominovao Aleksandar Sauer.

Stojipš pri tome što kažeš, meni se sviđa tvoja igra. Nemamo odnos kakav se prestavljao. Smatram te inteligentim momkom i dečkom za poštovanje. Imam lepo mišljenje o tebi, imao sam ga i napolju. Aleksnadra je bila povučena, otipla je sa Milicom i nije se družila sa ljudima. Kako je emocija prema Dejanu otišla, tako si počela da se družim sa ljudima. Kad si upla sa Filipom u odnos opet si se na to vratila. Meni se jedna od najlepših devojaka u kući. Više se druži, nego da daviš. Ostaviću tebe Aleks - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.