AKTUELNO

Nije štedela reči!

Voditelj Marko Đedović dao je reč Sanji Grujić, kako bi iznela svoju nominaciju.

Mene Marko ovaj odnos ne zanima, ne zanima me šta Filip radi sa Aleksandrom, Milicom ili Majom. Imam mišljenje, ali nemam potrebe da iznosim bez toga da osetim pretnju ili bilo šta slično. Ne kažem da bih iznela pogrdne reči, ali ću pričati o ličnom odnosu. To što se dogodilo, dogodilo se. Imali smo dve svađe, prošle godine i jednu ovde. Meni su te svađe dovoljne bile da stvortim blokadu, pravim se da ne postoji da bih olakšala svoju vezu, ne zbog toga što imam skrivenu emociju, nego što svako normalno obraćanje, nego da bih sebe poštedela svih neprijatnih situacija - rekla je Sanja.
Ja bih se više družio sa vama da se to nešto nije desilo među nama. Ti si meni kao lik okej, tvoje učešće mi se i napolju sviđalo - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Aleksandra u pitanju, izgubila sam lični osećaj, zbog njega. Kada misli da je na vrhu, onda gazi preko mrtvih, a kada misli da je na dnu, onda je slatkorečiva. Ja ne mogu da mislim da je ona prema meni prijateljski nastrojena, nego da je neka korist - dodala je Grujićeva.
Ja sam to i rekla, sve što radim je zarad moje koristi - rekla je Aleks.
Sa tobom ne mogu da pričam o ličnom odnosu, kada sam imala blizak odnos jer sam te doživljavala jako bliskom osobom...Ne sviđa mi se što pokušavaju da je predstave kao žrtvu ovde - rekla je Sanja.
A Filipa Cara ne komentarišeš jer ste imali isključivo se**ualni odnos, a mene komentarišeš - pitala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo više su je osudili kada je Marku Markoviću dala jastuk, nego kada je ovo u pitanju...Šaljem Filipa, ostavljam Aleksandru, da se ne bi pogrešno tumačilo - rekla je Sanja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.