AKTUELNO

Nije štedela reči

Iako su odavno okončale svoj odnos, Matora ne može da pređe Aniti preko proplosti. Anđelo je svojoj devojci stao u odbranu.

Dobro je pa nije pričao o tome kako je izdao svog sina zarad višeg cilja prošle sezone - rekao je Anđelo o Ivanu Marinkoviću.
Puši kurac, ti izdakeš svoju majku i sebe izdaješ u lažnij vezi. Ja nisam izdao svog sina. Čovek se stidi svog oca - napao ga je Ivan.
Ne stidim se svog oca - odbranio se Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam za bilo kakvu izdaju, već sam govorio to. Kad-tad će vam se to vratiti. Bog sve gleda. Uvek sam gledao u životu da ne preskačem nekoga. Uvek sam se time vodio - rekao je Anđelo
Imaš li ti neke tajne koje čuvaš - upitao ga je Đedović.
Imam mnogo tajni vezano za neke odnose, a znam i tajne za neke ljude. Ispričali si mi. Mnoge ljude nisam ni izdao, ni prodao - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima li neka devojka koju bi izdao kada bi rekao nešto - upitao je Đedović
Ima, ali nije Anita. Postoji ta devojka. Opet kažem, postojale su mnoge teme u koje sam mogao da se uplićem, da bih bio bitan - priznao je Anđelo.
Ajde Matoru da čujem - Đedović je dao Matoroj reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula bih se na kratko. Osetila sam se negde prozvanom. Svako može da iznese bilo koju moju tajnu. Ne postoji stvar koiju ja nisam iznela u rijaliti šou, osim stvari u koje su upleteni drugi ljudi. Mene je najviše konkretno zabolela izdaja i Anita - oglasila se Matora.
Sedela je sa mnom ,govorila mi je šta da radim. Mnogo je postupala pametnije i davala mi savete. Ono što je meni bilo fascinantno dokle je išla njena manipulacija. U nekim momentima sam stvarno mislila da se Anita kaje
Priznala je da je to radila da bi zadovoljila svoj ego. Ja mislim da je time što bih joj ja oprostila, definitivno bi je opralo od svega - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita bez obzira na njenu posesivnost i ljubomoru, na svu boleštinu koju ima, bila sam sigurna da me voli. Čovek koji je radio takve stvari u odnosu može samo da bude lud, da ti kaže da te ne voli - rekla je Matora.
Kako je išla njihova veza, tako se ona postepeno prala od mene - rekla je Matora.
Ja ne znam šta je njoj više cilj. Mislim da se generalno pere od seksualnog opredeljenja. Svesno je to uradila - objasnila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo je bilo da ona želi da uđe u sledeću sezonu preko Matore, pa je bilo da želi da se medijski eksponira. Došli smo do finansijske egzistencije, pa smo došli do pranja seksualnog opredeljenja. Gde ćemo onda doći do kraja? Ti si promenila njena 3-4 viša cilja - Anđelo se obratio Matoroj.
Ako mi navodiš sve to, kako onda to sve opravdavaš - upitala ga je Matora.
To je već možda bilo zadovoljavanje ega, možda i vraćanje za ono što je ona prošla pre vašeg braka - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam ja ušao, sve više je krenula ta priča da te nije volela - rekao je Anđelo.
Prešla sAm preko toga, ali zašto je neko spreman da ne prisustvuje emisijama, svesno laže, štrajkuje glađu, preti da de samoubije - upitala je Matora.
Mlada, labilna devojka. U tim trenucima nije ni znala šta radi, ni šta priča. Ti odlično znaš kako je da vežeš dve sezone - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi pratio rijaliti verovatno. Samoj sebi je pravila agoniju. Iz emisije u emisiju je svesno lagala. Nijednom nije ustala i priznala. Mene je gledala u oči i lagala. Ako tebi devojka kaže da je to radila radi višeg cilja, šta imaš ti to da pominješ - kazala je Matora.
Smtram da u mnogim situacijama izgovara stvari koje ne misli u tim trenucima, pogotovo kad psihički nije dobro. Bila je poljuljana od svega ostalog. Devojka je mislila da je zalhubljena, kad je videla da ide na drugu stranu, to je to - branio je Anđelo Anitu.
Svaki put me uvodiš vešto u razgovor, ne bi li oprao Anitu. Ti si mnogo mudriji od nje - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da nemam o čemu da pričam sa tobom - ubacila se Anita.
Ne postoji stvar koju Anita nije radila, da ja uđem. To je radila isto zbog višeg cilja, po meni. Kad sam je prihvatila kao devojku i kad smo ušle u brak, ona me je varala - rekla je Matora.
Zaštp bi sve to radio za osobu ako znaš da je en voliš, ako nisi bila sigurna u svoju odluku? Ne može niko da se opere. Možeš da se opereš od seksualnog operenja, da kažeš Matora mi je bila eksperiment - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Anđelo ima mnogo uticaja na Anitu, jer je mnogo mudriji. Anita će da ti kaže iskreno, onako kako misli - govorila je Matora.
Pa nije ušla u odnos da bi se prala. Glupa si ko točak. Ušla s tobom u mulj, a sredila cisternu da se opere od mulja.
Ma koji mulj? Ako me nije volela, ako si se ti pojavio posle 12 sati, a isto jutro mi rekla volim te. Leb te j*bo, na šta je ona spremna? Anita je mnogo inteligentija od većine ukućana za to - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da se vadiš na to da je bolesna i mlada. Kad smo bile u braku hvatala me je na sažaljenje za porodicu. Osećala sam da moram da budem tu - rekla je Matora.
Neko toliko pominje narod, a ne misli na svoj obraz. Zašto bi se prala - rekla je Matora.
Vidim Anitinu promenu, nisam ironična. On utiče na nju, jer prihvata sve ono što ja nisam - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaljubila se. Imala je potrebu da me prevari sa ženom. I dan danas ne znam koji je cilj - rekla je Matora.
Imam pravo da se perem, ali nije me sramota Anite. Smatram da mi je lekcija - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: I.S.