AKTUELNO

Slavnić bez teksta!

Miki Đuričić otvoreno je priznao koliko je razočaran gestom Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram reći da sam razočaran u njega i realan sam jer sam bio najbolji sa njim. Da se pojavila ne znam koja da je bolja od njegove žene... Na osnovu onoga što mi je pričao i svi njegovim moralnim načelima, imao sam nekog poverenja... Ne mogu da ga osudim, ali sam razočaran i imam prava... Za Maju, Aleks, govorio sam da se skloni, ali ovoga puta je odlučio da sedi. On je odlučio i to je njegov izbor. Što se tiče Anđele, ona se isto predtavljala kao moralna. Ne može da se dozvoli ovako nešto za oženjenim čovekom! Mislim da njegova supruga nije zaslužila da se ovo javno radi, morao je da sakrije emocije, pa kad izađe... Prevara je da se zaljubim i da govorim da je volim, to je najgore. Zato sam i Aleks zamerio dok je govorila 'Mau, volim te' a ovamo svašta radi... Biću ja njemu prijatelj, ali razočaran sam. Nije se meni poverio nego Caru, ali i jasno mi je zašto... A tebi Anđela, šta ti se desilo ne znam... Toliko si imala čvrst stav... Kratko se družite, a sve si pogazila - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neke stvari nosim iz kuće i uvek ću se toga pridržavati. On jeste stariji muškarac od mene, mi stalno pričamo više ni ne znam o čemu. On je mnogo dobar, toliko mi je posvećen i požrtvovan prema meni... - započela je Anđela.
Je*ali ste majku Maji, koja je ostavila momka u koritu - zaurlao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dvoje ste poslednji od koga sam mogao ovo da očekujem - rekao je Miki.
Desilo se, ja sam takođe mislila da je to nemoguće. Ne mogu da ti kažem kako i zašto... Emotivna prevara jeste prevara, ali to ne znači da će biti i fizička. Zbog svojih roditelja to sebi nikada neću dozvoliti - tvrdila je Đuričićeva.
Sada si kontradiktorna! Prošle godine si se ljjubila sa dečkom ležala sa njim u krevetu, a sada kada je nešto ozbiljno, ti se sklanjaš - prekinuo je Miki.
Baš zato neću, znam kako ovde veze završe! Ako se tako nešto desi, slobodno me pljunite u facu! - urlala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.