AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'', voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Markoviću da prokomentariše Milicu Veselinović i njene emocije prema njemu. Izbio je sukob između njih dvoje, a zadrugari su se rendom ubacivali.

Po Filipovom ulasku se zakačila za njega,jer je on bitan. Da je zaljubljena u mene to mogu da kažem, ali na veštaćki način pokušava to da sakrije. Nasmeje se meni, pa okrene glavu, teško je to da se prikrije. Nikada emocije prestale nisu prema meni. Trebalo bi mi dva, tri dana da uđem u vezu sa njom - rekao je Marko.
Jeb*ao vas Marko, vodite ga kući - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo ništa između mene i Filipa, u onom smislu nije. A mene Marko, samo ću jedno da kažem, zabole me uvo za rijaliti više. Imala sam emocije prema Marku, kada je Filip došao sve je prestalo. Konstantno dobacuje kako sam dobra i sa Anitom i sa Anom, hoće da one pobesne. To je njegova poenta, boli me uvo za Marka, tek sada vidim njegove mane - kazala je Milica.
Bila sam u graderoberu i Marko je takođe bio tu, ona je rekla da ne zna šta joj se dešava i da joj se vraćaju stara osećanja. Samo ne znam prema kome - dodala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da ga je idealizovala dok je bila u vezi sa njim - dobacila je Ana.
Ti si seljačina, mene boli ku*ac za tebe. Ali si toliko opterećen da li imam emocije prema tebe, samo ti o njima pričaš - rekla je Milica.
Sram te bilo, hajde pali. Ona i nema pojma prema kome ima emocije, smeće jedno - dodao je Marko.
Ova devojka je pisala Mensurovom bratu i to rođenog, direktno informacija iz Bara - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se dopisivala, ovo je laž. Ovoga puta te je drug slagao, želim sve crno na belo. A prema tebi Marko osećam samo bes - dodala je Milica.
Lažov si i folirant - rekao je Marko.
Ne može da se to tek tako izbriše, to kod vas prođe šta za čaš? - dodao je Miki.
Evo nisi zaljubljena, u pravu si hajde, neću da se svađam sa tobom - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica i ja smo bile baš dobre dok nismo dobili lisice - rekla je Anita.
Comi što ne priznaš što si zaljubljena, mamu mu, evo ja sam pogrešio. Ona je tri meseca pričala da joj se sviđa Marko - dodao je Miljan.
Mislim da bi svi problemi bili rešeni da svi priznaju svoja osećanja, ja sam živ primer i neće biti problema. Milica mi je pričala koliko je zaljubljena u Marka - dobacila je Aleksandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D.