AKTUELNO

Pitanja starih učesnika Elite napravila haos u Beloj kući!

Helena Foks spremila je pitanja za Nenada Aleksića Ša i Mionu Jovanović.

- Ša, kako će reagovati Miona kad vidi svoje roditelje jer joj se ponašanje promenilo i za Novu godinu kad ih je videla na samo pet minuta? - pitala je Helena.

- Koliko god puta treba da ponovim ja ću da ponovim, isto kako je reagovala na sve, kako je ona mislila da treba. Ja da sam sa njom ili ne, isto bih ovako gledao. Ne smatram da su oni materijalisti, ali njoj otežavaju, a ljudi koji su manje vredni od nje mogu da skaču i polemišu - rekao je Ša.

- Ja sam rekla da ti se sviđa Ša, a ti si se branila, kao što se sad vidi da gajiš emociju prema Stanislavu - glasilo je pitanje za Mionu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sad ništa ne glumim, ali sam odlična glumica. Što se tiče branjenja to je glupost jer u tom periodu Ša i ja nismo razgovarali, niti bih bila luda da spavam sa dečkom sa kojim nisam u vezi. Ša i ja tad nismo bili u fazi da ćemo da uđemo u vezu, nego smo flertovali. Ja se često istresem na Ša jer ne želim da ulazim u rasprave sa ljigavcima - odgovorila je Miona.

- Ona je rekla da vređa Ša i da će ga vređati jer je on to dozvolio - umešala se Milena Kačavenda.

- Sve što je trpela i ćutima drugima, što nije smela u prošlem odnosu. Na njoj je da li će da bude okej, a ja neću da dopuštam. Meni je bitno da sam od starta iskren prema njoj - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.