AKTUELNO

Haos u startu!

Voditelj Milan Milošević stigao je u "Zadrugu". Sa zadrugarima će obaviti "Pretres nedelje" i "Izbor potrčka". Prvo je pofigao Mikicu bojanića kako bi prokomentarisao današnju podelu budžeta Zorice Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da čujem sve vas koji ste govorili da je Zorica dupljak koji ne sme da kaže u oči, da je dvolična, da se plaši, Mikice, ustani - rekao je Milan.
Sve sam to rekao dok mi je davala budžet, dvolična, perfidna. Nije se očekivalo to od nje, nekima se uvlačila, počevši od Aleks, a za Cara ne znam.
Ajde fikusu, bez mene se ne ističeš. Ja sam ti Bog i batina - rekla je Zorica.
Nisamo mi Bojanići nisko plai za Šanel 5, daću ti pare - rekao je Mikica.
Itekako nisko ste plai - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je trebala da osudi ono što je Uroš uradio. Miki je ustao kad je bilo ono sa Sanjom, rekao mi da sam kriv i otišao, a ona nije ustala da kaže Urošu da je pogrešio. Prebacila je loptu da kao ja nju nešto, a ona mene ne gotivi od prvog dana. Ima i pravo na to, što bi joj se dopala moja faca, učešće, bitisanje ovde. Imam poštovanje prema njoj od prvog dana, stavrno. Ona potencira da ja bez nje ne mogu, kvarna si Zorice - rekao je MIkica.
Ja sam knjiga pročitna aprijatelju još pre trideset godina. Rekla sam o vama Bojanićima šta sam rekla, a znam još mnogo - rekla je Zorica.
Gde je ta Zorica Marković koja ima mu*a da priča - rekao je Mikica.
Moja podela je bila dosadna, matirana sam. Ja imam pravo da kažem kako hoću, a vi pljujte koliko želite. AKo ti je zadovoljstvo i karta za opstanak ovo, slobodno. J aAnitu pipnula nisma, na sve to i lažeš, a ti popij još malo piv ai uhvati Miljanu za gu*u - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Okanite se moje gu*e. Zorice, to što imate vašu raspravu, nije okej.
Evo pile je*e pevca. Ja je učila da odgovori i evo - rekla je Zorica.
Ne, nije okej da mene i moju zadnjicu uplićeš. Ja tebe nikad nisam uvredila. Za Marinu si rekla da ti je uvek dala veliki, a dala sm joj i ja kad sam bila vođa jednom.
Ona en sme Zorici ništa d akaže nego d ajoj liže mu*a. Kako da dobije poštovanje uopšte - rekao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.