AKTUELNO

Pljušte provokacije!

U toku su "Nominacije", zadrugari večeras biraju između Miljane Popović i Uroša Ćertića. Voditelj Milan Milošević dao je reč Maji Marinković.

Uroše, ti i ja smo bili jako dobri, imala sam jak lepo mišljenje o tebi. Sad imamo zadrugarski odnos, ali kad se dogodio konflikt i kad sam te udarila šoljom, što nije lepo, totalno sam promenila mišljenje. Svako treba da ima lepo mišljenje o sebi, ali ne možeš onda da tužiš devojku, jer se to kosi sa svim kodeksima. Mislim da prema Zvezdanu nisi ispao prijatelj. Ti si meni rekao kako želim da zavetim priču sa njim, ja ga poštujem, a ti mu prvi nisi ispao prijatelj. Pao si mi u očima kad si me tužio - pričala je Maja.
Je l' bio zaljubljen u tebe? - pitao je Milan Milošević.
U početku sam mu se dopala, Matora mi je i sama rekla da mu je priznala da mu se sviđam. Mislim da sam mu se sviđala, a da simpatija ne postoji, ali to nije moja stvar - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, ti si po meni interesanta. Ti si prema meni kul, nismo imale sukob i tkao će i ostati. Najbolje si stilizovana od svih devojaka u kući. Šaljem Uroša - nastavila je Marinkovićeva.
Meni je ovako zanimljivo, ja nju gotivim. Blizanac je, imamo sličnu tetovažu. Simpatija postoji i mešavina je nje i još jedne osobe. Nikad neću sabotirati tvoje učešće, imam više poštovanja nego što drugi imaju. Mislim da si iskrenija u vezi sa Bilalom, nego što je on prema tebi. Mislim da mi nisi neprijatelj, ali kad se desi nešto onako - govorio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.