AKTUELNO

Iskrena do koske!

Zorica Marković počela je sa podelom malih budžeta, te je tom prilikom dala Slađi Lazić.

Slađo, mislim da si dobra, zanimljiva i luda. Kada pričaš imaš tercu, kada bi bila pevač ne treba ti ništa. Znači Boki, znam da nije po tvom ukusu, nemoj da mi ga fortaš - rekla je Zorica o Slađi, te joj je dala mali budžet.
Sofija Una, objasnila sam ti da ne treba da daješ nikome na značaju. Mislim da te ljudi ovde smatraju lošom, zlom, ludom. Ako je neko pedantan, ne valja ni to. Lepili su ti razne etikete, kao i meni - rekla je Zorica, te je Sofiji dala mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamaris, pričale smo o tvojoj vezi, sama si insistirala na tome. U ljubavi je sve dozvoljeno, ali si mi sama rekla da nikada nećeš oprostiti, a pomiriš se sa dečkom... Kada bi mi neko tako nešto rekao, ja mu se ne bih obratila - rekla je Zorica i dala Tamaris mali budžet.
Koje gluposti sam rekao - pitao je Adam.
Vrlo vulgarne i teške reči su pale kada su bili novinari - dodala je Markovićka.
Ivane, vidi... Jesi brate potencijal i nisi glup dečko, ali nemoj da ti drugi daju lažna krila. Ovde nemaš prijatelja. Čim se malo izdvojiš, a jesi, uz sva poštovanja Kerića, Petrućija koji je već pukao na tebe, onaj neko ko te hvali, neka mi bili u pravu ili ne. Mislim da si malo poleteo i zavozao si se - rekla je Zorica i još jedan mali budžet dala Ivanu Dragiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti na savetima, prihvatiću neke od njih. Meni je ovde najbolji prijatelj Kerić, ovo što se desilo sa Petrućijem, voleo bih da popričamo. Ti imaš moje poštovanje sa moje strane uvek - rekla je Zorica.
Ti si u tom odnosu sa Markom Markovićem ostala i dalje sa njim, nazivali su te truleksom i ostalo, ti si se dostojanstveno povukla kada je gorelo. Što se tiče dr**ice, nemoj da bežiš od toga, drk**a je bila - rekla je Zorica Ani Spasojević.
Nije bila, to mi se ne sviđa - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.