AKTUELNO

Iskreni do koske!

Darko Tanasijević, novinar portala Pink.rs, podigao je Lazara Čolića Zolu i Anitu Stanojlović, kako bi popričali o njihovom sinoćnjem raskidu i pomirenju.

Kako je došlo do pomirenja? Svašta ste jedno drugom rekli, pretio si joj, psovao, Boki Simić se taman obradovao, kad odjednom, vi se spojiste - pitao je Darko.
Smatram da se po prvi put susrećem sa osobom koja ima mentalni sklop sa kojim se nisam susreo. Čudna je jako u nekim stvarima i ne mogu da joj se oduprem. Nikada nisam imao odnos sa nekim da sedi na garnituri do pola deset i viče: "Nema ti spavanja dok ne legneš u naš krevet". Nekako, ta njena upornost...Svašta mi se dešavalo u životu, ali ličnost - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ličnost, nego se**ualnu energiju i strast - rekao je Darko.
To da, to nisam osporio. Nemoguće je distancirati od nje. Ja joj kažem da me pusti da iskuliram, ona kaže: "Ne, nema šanse"...Onda smo radili ono što inače i radimo. Drugačije bih se ja ponašao u svemu ovome da nije krenula da me radi u svakom smislu - rekao je Zola.
Moraš da budeš dobar prema Aniti, jer je pored tebe misica šeste "Zadruge" - rekao je Darko.
Nemoj da je ložiš, poče će da se gleda u ogledalo, iznerviraće me. Nisam zamišljao da će ovako da mi ide rijaliti...Na neki način mi je krivo što mi se ovo dešava, jer sam sebe hvatam u nekim momentima da prepoznajem kod sebe da ispadam u nekim situacijama papučar. Dva tri sata smo pričali, svađali se i na kraju opet bude po njenom. Šta će biti za dva, tri meseca? Je**te, ona će mene naterati na zlo. Nikada nisam bio toliko nesiguran u sebe - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek si zamerao kada Miljana tebi ljubomoriše, a ti sada ljubomorišeš - rekao je Darko.
Jesam. Kada hoću da napravim retrospektivu, sam sebe podsećam na nju (Miljanu) u tim situacijama. Kada vidim sinoć na šta je sve spremna kada smo 20 dana u odnosu, šta će biti za par meseci? Ne znam, kao da sam baksuz neki, kao da sam na Boga pucao mitraljezom. Voleo sam da mnogo budem posvećeniji nekim drugim stvarima, ali mi se toliko sviđa, da samo razmišljam o mom i njenom odnosu. To mi ne treba, nisam došao ovde zbog toga.
Da li je ta zaljubljenost veća od one koju si imao prema Miljani
Ne. Nisam njoj ljubomorisao, jer sam bio spreman da Miljani, da sedne nekom drugom muškarcu u krilo, da bi ta žena bila spremna da da život za mene - rekao je Zola.
Anita, šta ćemo s tobom - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pre svega želim da se izvinim mojoj mami i njegovoj jer sam priredila ono od jutros da gledaju - rekla je Anita.
Kako se Anita osećaš kada vidiš snimak i čuješ kada tvoj partner bi se**ualno opštio da bi opštio sa bivšom devojkom - pitao je Darko.
Nisam čula to kada je pušten snimak, ali sam videla snimak. Kad se ja naljutim, on za sve ima opravdanja. Ja znam da pored mene ne bi bio ni sa jednom, ja sam sigurna u sebe. Nisam se iznervirala zbog toga, nego zbog njeegove reakcije i uvreda - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.