AKTUELNO

Iskrena do koske prema zadrugarima!

Zorica Marković je naredni srednji budžet dodelila Miljani Kulić i Nenadu Macanoviću Bebici.

Srednji budžet, znate koga volim, to je Miksi. Drago mi je da je sa nama, bori se i nadam se da će da živi srećno sa kim ona da odluči... Bebici ću da dam srednji budžet. Imala sam jako velike sumnje za ono što je radio, verovatno će se potegnuti pitanje o onome što smo pričali Marija, Miljan i ja. Ti ostaješ dostojanstven i veran bez obzira na to što je Miljana nekada gruba, na tome ti skidam kapu. Marija ima dirigentsku palicu, ali budi siguran da ono što Marija Kulić bude htela da sazna o tebi, saznaće. Mene samo intresuje i sve više te poštujem, to što izdržavaš sve više u vašem odnosu. Mislim da ti nisi loš, da ima neka pozadina o kojoj ti jedino znaš. Vodi računa, imaš i ti decu. Jesi ti i ispavan i nesebičan, ali je meni sumnjivo da ćutiš i da tolerišeš njene sinoćnje udarce. Tera te kući i ostalo. Nije Miljana luda, ona je inteligentna, to nešto ne štima - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Zorice što si ispoštovala i Miljanu i Nenada, ovo mi mnogo znači. Videla si sve i šta je i kako, sviđa mi se komentar što se tiče Nenada - rekla je Marija.
Na tebi će se slomiti koplje, tebi moram da dam mali budžet. Svađale smo se, mirile...Tu smo svi, videćemo - rekla je Zorica, pa je podigla Ivana Marinkovića i rekla:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo oči vadili, bile su to neviđene i neponovljive svađe na "Farmi". Svi ste vi ovde smešni šta smo mi govorili, zakopavali i otkopavali i žive i mrtve. Poštujem to što nikada nakon toga nije rekao ružnu reč o meni, ni ja za njega. Sreli smo se ovde, da mi je neko tada rekao, rekla bih mu da je lud, ali sam ja ovog čoveka jako zavolela. Drago mi je da si sa Željkom takav, tako da bih volela da tako nastavite, on vam je najpreči. Mi matori ćemo se snaći. Nešto što je sveto, to je dete, svaka vam čast svima. Marija, kuvaj mu stalno kafu - rekla je Zorica.
Hvala i tebi. Ja sam imao to da opravdam očekivanje ljudi koji su od Ivana Marinkovića očekivali da rešeta. Dovoljno je da sam čuo u razgovoru sa Jelenom da mi je okolina rekla da su ponosni na mene. Ja sam ponosan na svoje učešće. Često se osetim nebitnim, pa me povuče, ali mislim da sasvim dovoljno dajem, ali preponosan sam na sebe - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.