AKTUELNO

Iskrena do srži!

U večerašnjem izdanju emisije "Nominacije", reč da bira između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić, dobila je Miljanina majka, Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Večerašnje nominacije su za emne takve da ne znam đta ću pre da kažem za jedno i drugo. Ja ću pokušati da budem blaža prema Zoli. Miljana odlično zna kakvo mišljenje imam o Lazaru. Što se tiče Lazara, smatram da sve ovo što sam gledala od kuće, mislim da igra igru sa Miljanom. Pre svega mu je bitan plasman, novac, a zarad dobre priče, pošto su tu ovaj (Ivan), Nenad i on, gleda da priča bude bazirana na njih dvoje, traži kadar sa Miljanom. Naučio se kada je došao prvi put, kada je došao, bled, ništa prva i druga sezona, a kada je počeo da se druži sa Carem, mnogo toga je pokupio od njega. Miljani sam rekla, ako je došla ovde da bude igračka, a ako je došla da bude igrač, onda neka vodi računa o svom ponašanju. Kao što zahtevam da se on ne igra tvojim emocijama, tako zahtevam od tebe da se ne igraš Nenadovim emocijama. Šta važi za jednog, važi i za drugog. Na stranu sve to kako ljudi dolaze do kadra i prave priče, ja odlično znam da ova tvoja priča nije rijaliti, nego život. Ti si živela sa Nenadom u Nišu, ja nisam primetila da ti je on dosadan. Verujem da ti je Lazar harizmatičniji, jer je on sa ulice, pokupio je to sa ulice. A što se tiče Nenada, verujem da mu je teško, nije se nadao. Kada smo gledali od kuće, kada si ti ušla, nismo znali o čemu se radi. Te večeri, ponedeljak uveče je bio, ja sam bila ubeđena da si ti počela da igraš igru sa Lazarom, kao što je on prošle godine sa tobom. Rekla sam Nenadu da nisam sigurna, ali da ću mu reći, jer gledam da budem objektivna, što ne znači da sam u pravu. Međutim, od utorka se to okrenula. Videla sam da ti imaš želju da ga zagrliš i poljubiš, on neće, opire se. I onda sam rekla Nenadu: "Nenade, vidiš i sam kako stoje stvari. Ima još uvek emocije prema Lazaru"
Tebi nisam, gde sam smela tebi da kažem - ubacila se Miljana.
Predamnom ga nije spominjala, a Nenad mi je rekao da su se posvađali zbog tih poziva. Na šta to liči, izgrdila sam je. Neprijatno mi je da sedimo u dnevnoj sobi, Siniša, on i ja, njemu idu suze, a mi ne znamo šta da mu kažemo. Ni jedan muškarac, sem Nenada, neće ući u našu kuću - nastavila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je baš planirao - dobacila je Kulićeva.
Nenad zaslužuje da dođe iako ne budete zajedno, njemu su uvek otvorena vrata. Uopšte mi se ne sviđa šta radiš ti ovde, u ovoj sezoni sada. Ako sam ti donela da pojedeš voće, to se radi učtivo. A ne, zinula kao šotka. Je l' to poštovanje prema meni? Valjda umeš da kažeš: "Ostavi to, moja majka priča". Ona me voli, nego neće njega da odbije, pa je zinula...Miljana, malo se urazumi, nisi više mala devojčica. Znaš šta je red, kultura i ponašanje. Razumela sam nju danas, tu sam negde videla ono što smo gledali od kuće. Mene intresuje, pošto ste obojica tu, šta misli moje dete. Pitala sam je: "Šta bi ti želela?", što ne znači da će tako da bude i da mora da bude. Rekla je da želi da bude sa Lazarom. E sad, to je tvoja želja, mora da bude obostrano. Ja ga pitam: "Da li se i dalje kockaš?", on je rekao da ne može da kaže da je prestao - rekla je Kulićka, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Njihova zajednički život ne vodi ničemu. Bolest je došla, da li je prošla ne znam, da li će da se vrati, ne znam. Ona mi je nekako najslabija tačka. Posle moje smrti, sa kim će ona od njih dvojice da nastavi život. Ja sam tako razmišljala i rekla sam da ne vidim da će nju da neguje Lazar, čuva i pazi, kao što je Nenad. Ja da se okrećem u gorbu, ne mogu! Stalno razmišljam o tome, jer je ona jako vezana za mene. Non stop su bili pozivi kad odu na letovanje ili zimovanje. Ne smatram da je Miljana za Lazara i on za nju. Njega još uvek intresuju devojke, piće provod, ona je malo ozbiljnija. Ima dete koje raste, a Željku treba muška figura. Lazar nema strpljenja, on se žalio našem prijatelju. Ne sviđa mi se kako se on ophodio prema detetu, ja kao baka i ona kao majka, ona bi trebalo da razmišlja o tome koga uzima za životnog saputnika. Treba da gleda kako će ta osoba da se ophodi prema njenom detetu i na njenu porodicu. Ona živi od danas do sutra, postala je sebična, da misli samo od sebe. Da li je to ova bolest učinila? Ima pravo na to...Dogovorili smo se da se njih dvoje druže, pustila sam ih. Kako može da se druži ona sa njim, kada će ponovo da ima potrebu da je zagrli, da ga poljubi - zaplakala je Marija.
Nemamo ništa konkretno, zagrlimo se mi i to - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad se nije nadao, dao je svoj maksimum. Ne može više od toga, niti bi iko na ovom svetu. Čitala sam knjige, lektire, gledala filmove i serije...Ne može ni Siniša da veruje da takav čovek postoji. U njegovoj porodici je bilo kuća-posao, posao-kuća. Šta te (Nenad) briga, nek jede on (Ivan) go**a, slušaš li ti mene? Mislim da će Nenad da preboli - rekla je Marija.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.