AKTUELNO

Bukti rat!

Predstavnica sedme sile je nakon Mikice Bojanića i Brendona, poželela da porazgovara sa DJ Tamaris.

Da li se u tebi sad rađa neka nova emocija, s obzirom da je Adam rekao da može da te vrati za jedan minut - pitala je predstavnica sedme sile.
Iskreno, ja potenciram da ne doživljavam taj komentar, jer me taj momak ne zanima ni za pet života. Pa, u par navrata i kada je crni sto u pitanju, pričala sam o odnosu o kom razmišljam, a to je onaj iz spoljnog sveta, koji me zanima. Što se njega tiče, ja njega ne vidim u kući, a on očigledno ima emociju, ali je to očigledno njegova nemoć - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si se kao žena osećala, s obzirom da je to od osobe sa kojom si bila u vezi - pitala je novinarka.
On mene definitivno ne radi i očegledno je da on ima tu neku emociju, čim se intresuje za mene i čim je sujetan - rekla je Tamaris.
Da li misliš da je sve to proizašlo nakon zbližavanja tebe i Marka - pitala je novinarka.
Iskrena da budem, ne pratim njegovo kretanje, jer me ne zanima za pet života. Kao pored duha prolazim pored njega. On očigledno ne zna gde bije, možda on dečko traži sebe. Mene ne mora uopšte da uzima u priču, jer ako ga ne zanimam, što me spominje? Očigledno ga bolim...On je svojim rečima dokazao da želi da me diskredituje kod ljudi, mene to ne brine, a što se tiče tog dela, želela bih samo da se ogradim da je ovaj momak, Marko MMA, stvarno gotivan i dobar. Kod mene mora da bude dublja konverzacija, kako bi mogla da stupim u taj odnos drugarski, Momak ima devojku, ja imam neke nerazjašnjene podstanare u glavi vezano za bivšu ljubav napolju - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Adam Đogani je dobio reč.

Da li zaista u toj čitavoj sitauciji ima prosto mesta da to sve proističe iz njenog zbližavanja sa Markom - pitala je novinarka.
Naravno da ne, nisam pomislio na zbližavanje. Krivo mi je što se protumačilo na pogrešan način. Ja bih bio najsrećniji kada bi ona ušla u neku vezu, kada bi bila srećna. Ko sam ja? Devojka je slobodna i može da radi šta poželi. U istoj kući smo, može sve najnormalnije da se reši i da se kaže. Ja da sam imao te podstanare u glavi, da sam imao devojku u spoljnom svetu ili jaku emociju, mislim da nikada ne bih ušao ovde. I da imam i neko veliko pomirenje, sigurno ne bih ušao u vezu. Posle j nema kajanja - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti tvoji šlageri možeš negde drugde da ih prodaješ, meni ne. Fak of - rekla je Tamaris.
Zahvaljujući njoj i njenom ponašanju posle raskida, bilo mi je lakše. Mislim da imaš mnogo veće neprijatelje oko sebe, ja nisam ironičan - dodao je Adam.
Meni je žao što si ti tako jadan, pokunjen i žrtveno jagnje...Presaberi se kada se meni obraćaš. Obrati pažnju na rečnik kada se meni obraćaš. Treba da priznaš sebi da si slab. Smetaš parovima ovde, juriš za njima ovde po kući - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti onda mene pratiš. Kako te spominjem - pitao je Adam.
Ja dobijam pitanja za tebe...Imaš taj bolestan pogled. Ja tebe nisam uzela ni u jednom kontekstu Adame. Ja to nikada ne bih tako rekla - rekla je Tamaris.
Adame, da li si od Tamaris video signale, pa si zaključio da možeš da je vratiš - pitala je novinarka.
Svaki put kad smo raskidali, bile su ozbiljne svađe, ali smo se vratili. Ja nisam kamen kao ti, koji će odrljati svoj obraz zarad karijere. Ti si ta koja je prodala vezu za devet cigareta, ali ne želim da te gazim - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pun zlobe - odgovorila je Tamaris.
Ako ćeš ti da mi pričaš o zlobi...Da sam te maltretirao, verovatno bi bio bolji odnos - rekao je Adam.

Marko Smiljić je dobio reč.

Intresuje me, kakvo ti mišljenje imaš o Tamaris - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nema potrebe za ovakvom reakcijom, jer se ništa ne dešava. Nemam ništa loše prema tebi, ali je očigledno da ti smeta kada provodimo vreme zajedno - rekao je Marko.
Ma jok, ne smeta mi, ona je ionako tebe navela kao muškarca - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da ti ljubomorišeš na taj odnos. Nije bez veze stiglo pitanje ovakvo, ali sa te strane ne moraš da gledaš moje druženje sa njom - rekao je Smiljić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.