AKTUELNO

Pojačala tempo!

Miljana Popović dala je sledeći veliki budžet Mariji Kulić.

Veliki budćet za majku i baku najpoznatijeg dečaka na Balkanu. Videli smo kako je veseo i lepo vaspitan. Sve najbolje - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet dobio je Adam Đogani.

Izbegavala sam bilo kakvu raspravu jer si prost i vulgaran, na tom nivou ne želim da se svađam. BIo si u teroijama zavera što se tiče vaše veze, a niko nije hteo da vas rastavi. Bio si gotivan napolju, ovde si se pokazao loše. Sramtono je ono što si izgovorio pred novinarima i kako si napao svoju devojku, to ne priliči nikome. Depresivan si i ne prija mi tvoja energija, a sve ružne reči koje si rekao meni i mojoj drugarici je jako sramotno - govorila je Popovićeva.
Drago mi je da takvoj osobi ne prijam. Ja ovde bar nisam krao, a svako će da dobije po zasluzi. Prvi nisam napao tebe ni tvoju drugaricu. Nikad neću zaboraviti da si u pola noći opsovala sve Tamari i meni, ali svako će da dobije po zasluzi. Drago mi je samo da ja po tebi nisam zdrav. Top mi je kad devojka kao što si ti kaže tako neke stvari. Dobijćeš poštovanje za izbegavanje, u svakom smisli. Mislim da se glumica ne ponaša kako se ti ponašaš - odgovorio je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je Boža ovde koji budžet bi mu dala? - pitao je Adam.
Najveći - rekla je ona.
Hvala, doviđenja - odbrusio je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.