AKTUELNO

Iskreni do koske!

Voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip, na kom su zadrugari imali priliku da vide jednu od retkih rasprava Ivana Dragića i Aleksandre Momčilović, a po završetku klipa, Dragić je dobio reč.

Ja sam samo rekao da ne želim da priređujemo jedno drugom scene i da se drugi slade time. Ja to ne dozvoljavam. Ne želim da se mi svađamo, raskidamo i da bude to haos od veze - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta tebi, Milice, priča Aleksandra - pitao je Milan.
Jako mi je drago što nije devojka koja se ne razdvaja od dečka. Jako lepe razgovore imamo, prija mi. Ne priča mi preterano, samo mi je jednom prilikom rekla da su oni odlučili da ne vole sve tako transparentno da rade - rekla je Milica.
Ispričala ti je o prošloj vezi i o nasilju - rekao je Milan.
Jeste. Ne mogu da kažem, o njihovoj vezi mi priča sve lepo. Ja kad je pitam: "Šta je bilo?", ona meni kaže: "Ništa nije bilo". Ja je onda ne pitam i ne forsiram...Nije joj dosadno. Možda joj je neobično jer nije imala takvu vezu do sada - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tukli su se - rekao je Ivan.
Ova mala je haos. Kada mi je pričala, ja je pitam: "Je l' si to bila ti?". Drago mi je što poštuje svog dečka i njihov dogovor - dodala je Milica.
Je l' ljubomorna ona na devojke - pitao je Milan.
Na neke - smejao se Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan me nije smorio, to sam baš komentarisala skoro, nikad mi nije dosadno sa njim. Nekad i namerno prebacim nešto da vidim kako će da reaguje, nekad se malo i posvađamo. Nikad ne ljubomorišem zbog razloga, ali umem i nekad namerno da napravim "frkicu" - rekla je Aleksandra.
Od 12.septembra smo u vezi - rekao je Dragić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.