AKTUELNO

Problemi isplivali na videlo!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Aniti Stanojlović.

Očajna domaćice, misice "Zadruge", misliš da možeš da provociraš Miljanu, zvezdu koja te ne vidi. I Miljana treba da nap*ši Bebicu jer te provocira.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se misli na onaj poljubac, to nije bila provokacija. Iznervirao me je što neće da me poljubi ispred Miljane, meni je delovalo da ne želi da povredi Miljanu tako. Nije hteo da mi uzvrati... A ona mene ceo dan provocira, neću da ćutim, od toga nema ništa. Kad me god bude dirala, uzvratiću istom merom - pričala je Anita.
Desilo se da smo Aleks i ja krenuli na cigaretu, bila je Miljana tu, onda se pojavila Anita i rekla mi da je poljubim, meni je bilo glupo jer je pored mene sedela Miljana. Ja nisam hteo, da Anita ne bi ispala provokator. U svakoj slučaju, ja nemam problem da se poljubim sa njom pred bilo kim, ali mi je delovao kao da hoće da je isprovocira - dodao je Zola.
Mene je ponizio, a nju nije želeo da povredi - istakla je Stanojlovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Aniti se sviđao Marko, njen tip momka, dugo je bila zaljubljena u njega. Kad ju je odbio, videla je ko je bitan i popularan, Miljana i Zola, pa da se uvuče tu. Tu im je sad monoton odnos, on je možda i ucenjuje da radi stvari. Vidim da je tera da radi - ustala je Marija Kulić.
Kao što Miljana Bebicu, samo Anita želi ovo - dodao je Zola.
Voleli bi da Miljana pravi dramu, da se meša, ali nju to ne interesuje. Naučila je da bude dostojanstvena. Meni je katastrofa kad se svađaju žene oko muškarca, kao seljančure na pijaci. Vidim da Miljana ne provocira. A Aniti je to cilj, samo gleda da li će Miljana nešto da dobaci, da bi rekla da je provocira. Devojčica je balava, još ne zna. Nađi neku devojčicu kao što je Valentina, Miljana je to prevazišla već - nastavila je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je sad dobacio Mariji: "Kao što Miljana tera Bebicu". Znači on ima Anitu, a Miljana Bebicu. Anita se naljutila u nedelju, bile smo u pušionici, Zola ju je terao da opere i složi stvari. Njoj nije problem da urad kad ona poželi. Ispada kao da Zola iskorišćava Anitu, a nju smo na početku krivili - istakla je Milica Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.