AKTUELNO

Šok!

Anita Stanojlović, koja se svađa sa Lazarom Čolićem Zolom zbog toga što ejakulira u nju nakon intimnog odnosa, stigla je u Šiša bar, a sa njom je razgovor obavio voditelj Darko Tanasijević.

Anita, kako si, što si se svađala sa Zolom? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne poštuje me u situacijama u kojima treba da me poštuje. To je nešto što je meni baš strašno, nisam došla ovde da pravim decu. Uporno mu pričam da imam traume. Neću majka da mi gleda, on okej, i opet se desi isto. Popiću tabletu opet, neće da se desi to. A ako se desi (da ostanem trudna), razmišljaću tad šta ću. To je problem, a i to, kaže da nema poverenja u mene, Njega je iznervirao onaj klip sa ananasom. Ja da pogledam ponija, biće ljubomoran. Krenem na vrata, tu se desi Marko, kaže da ja to namerno. Ja se skroz drugačije ponašam od utorka, rekla sam mu da me to gušim, nisam navikla na to. Uvek sam ja ta koja postavlja uslove. I sad je tako, samo što je on ljubomoran, ali sve bude kako ja hoću. Inače, mislim da Miljana i Marija hoće namerno da nas posvađaju. Da neće, prećutala bi to da su se Miljana i Zola gledali. To sam pričala i sa njim, verujem mu, ali opet postoji neka sumnja, ipak su tri godine bili zajedno. Ja nisam primetila da on nju gleda, a ona njega da, ali sam juče pričala obrnuto - istakla je Anita.
Da li veruješ Miljani da se Zola igra sa tobom? - pitao je Darko.
Kako da verujem njegovoj bivšoj? Ali pada i meni to na pamet, uvek mi je tu, on je duže ovde od mene, zna kako se igra, mada sam ja dosta namazana - dodala je Stanojlovićeva.
Da li primećuješ nešto između Anđele i Marka? - nastavio je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne gledam u njega. Mada mi je ukrao cigarete. Udaljio me je od sebe. Krade mi cigarete, a ja hoću uvek da mu dam sve. Sve sam mu i davala, ali to me je udaljilo od njega, te cigarete, to je presudilo, zgadio mi se na neki način. Anđela kad je ušla imala je taj stav da nikoga ne vidi. Kad sam joj priznala da mi se Zola sviđa, prija, ona me je terala da idemo da kažemo, a onda je okrenula situaciju. Malo nas pecka, to mi se ne sviđa kod nje - poručila je Anita.
Šta ti je utisak nedelje? - pitao je Darko.
Šta znam, ova situacija sa Zolom, samo o tome razmišljam. Nema šanse da radim test za trudnoću, makar me izbacili odavde, lakše mi je da ne znam. Sad sam raskinula sa njim, završila sam. Ne poštuje me, to je jedina stvar koju tražim od njega. Ako je obećao da toga neće doći, neka poštuje to. Rekla sam mu da mi se ne obraća - završila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.