AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Valentina Stanković je tražila reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi prokomentarisala ljubavni trougao Zole, Anite Stanojlović i Miljane Kulić.

Prvo da kažem, ovde će možda da kažu da sam ja zaljubljena u Zolu i da ovako pričam. Ja sam mislila da smo prijatelji. Ali prijatelji ne pričaju o februaru (njen 18. rođendan), mazi me. I da mi se sviđa, ja nikome ne bih to rekla zbog Miljane, znam koliko se vole. Ne bih to rasturila. Rekla sam mu da sam tu kao prijatelj - pričala je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo lažeš sad - dodao je Zola.
Sinoć me je mazio po nogama kad je bio pijan. Htela sam da stanem na njegovu stranu, ali sam shvatila da se igra sa svakom. Nije u redu to što rade Anita i Zola. I ona je rekla da čeka Filipa Cara - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja čekam da mi dođe brat - rekao je Zola.
Pa neće tebe da g*zi, nego nju - ubacila se Zorica Marković.
Valentinice, zašto mi pričaš koliko voliš da se s*ksaš, zašto me masiraš ako smo prijatelji? - skočio je Čolić.
Sad sve ovo izmišlja zato što ga je povredilo. Izmišlja! Nisam ti rekla u takvom kontekstu, bilo je još nekoliko ljudi tu - odgovorila je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaš da se Anita meša, a ti bi se i te kako umešala. Vidim ti i sad u očima - rekao je Zola.
Dala sam ti sve, rekla iskreno šta mislim, rekla da neću da se mešam u tvoj odnos sa Miljanom. Videćeš kako ću da se ponašam prema tebi, baš zato što si lagao! - dodala je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.