AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Uroš Ćertić je komentarisao nakon izlaganja Zvezdana Slavnića, pa je isprovocirao Maju Marinković, a zatim se osvrnuo na "Nominacije".

Komšije smo 70 godina, naše porodice, čak su nam kumovi u gimnazije išli. Upozorio sam Zvezdana. Ne mogu da ti oprostim ono - rekao je Uroš.
Niko ti nije ni tražio - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da upozorim ljude. Upozorio sam te. Ono što je on sad pričao, ja sam ga 17 puta pogledao kad si ga birala za matičara. Zamerio sam ti kad si sedela tamo za ježenje i bradavice. Ti si i tad odglumila da ne znaš o čemu se radi. Mislim da ne odustaješ od toga da napraviš da mu se sviđaš. Nisi ispala dobar čovek kad si ga birala za matičara - rekao je Uroš.
Nemoj da ispadne kao da se ja muvam sa Zvezdanom. ispada da se muvamo, ne nije niti je postojalo. Uroš je rekao da nije imao prođu kod mene i da je bio zaljubljen - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Od prvog dana ga muvaš, a mene dosta vas gledate, a ne muvate. Ti bi se sa mnom sigurno muvala da sam oženjen. Ja nisam Filip Car d ame udaraš u glavu. Pravi mangup je bio sa najlepšom ženom Ksenijom Pajčin, a ja sam bio sa drugom najlepšom ženom, zovu je Sindi - rekao je Uroš.
Zamisli bio sa svima njima, a ne može sa Majom Marinković - rekla je Maja.
Ne možeš ti nju da pozdravljaš, možeš samo Staniju... Nominujem Maju - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.