AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Trenutno traje haos na porodičnom sastanku, koji je nastao kad su zadrugari optužili Sandru Bakšu i Zoricu Marković da spletkare oženjenim muškarcima. Uroš Ćertić je otkrio zadrugarima da je i njemu jedna osoba rekla da stavi Aleksandru Nikolić i Zvezdana Slavnića za potrčke ako bude vođa, a sumnja je bačena na Zoricu. Pre toga je Anita Stanojlović priznala da joj je Zorica rekla da je Aleks zaljubljena u Zvezdana.

Uroše, da bi skinuo svaku sumnju, reci da li je Zorica to rekla ili ne - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, ti insistiraš sve vreme - rekla je Zorica.
Ja sam shvatila isto kao što je Mića rekao, samo hoću da vidim kako ide priča - dodala je Anđela Đuričić.
Mene ovo ne zanima, nego, jesi slobodna? - prišao je Uroš i izimitirao Adama Đoganija dok je muvao Đuričićevu.
Uroše, oni misle da ti mene štitiš - dodala je pevačica.
Oni misle i da ti mene štitiš. Prevara je za mene izdaja, nikad druga ne bih izdao. Ne bih izdao ni psa. Neću reći - govorio je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu dosta da rezinujem stvari iz kuhinje, Mikija, Zvezdana, Miljana, Miće i Mikice Bojanića. Mogu da rezonujem da li ste dobri, ali to ne znači da li radite ovakve stvari. Ja sam ovim nemam veze. A ti si esencija zla isto - rekla je Zorica Mići.
Ja sam gospodin. Ja da moj drug ovako kaže... - nastavio je pevač.
Ja sam gospođetina. On nije moj drug, samo se poštujemo. Esencijo zla, ne možeš ovo zakuvati. Mene u tvojo čorbi neće biti. A mala Anita laže, jer je sa mnom imala sukob - dodala je pevačica.
Tebe je ćerka optužila da si to rekla, ne ja - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mrziš Uroša, ljubomoran si što sam dobila majicu, a Anita se žali na tebe što je vređaš - nastavila je Zorica.
Majka i tetka su mi rekle da obratim pažnju na bliske osobe, sedela sam i razmislila o svemu. Osetila sam nešto od tebe na svojoj koži - priznala je Anita.
Hrani kuče da te ujede, lažeš kao pas. I ljubomorna si što je Bakša sa mnom. Zbog ove laži ćeš grebati na kapiji - poručila je Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.