AKTUELNO

Marija ne da na unuka!

Marija Kulić i Ivan Marinković ušli su u raspravu zbog njegovog sina Željka. Ponosna baka želela je odgovore od zadrugara, ali nikako nisu mogli zajednički jezik da nađu.

Šta imam da izjavim na to da će Jelena da uzme dete posle rijalitija, to su me pitali. Šta je ona i ko da uzima dete, imali ste 4godine što ne radite na svom detetu? -upitala je Marija.
Više verujem Jeleni, nego tebi - rekao je Ivan.
Ti govoriš ono, verovatno ima razloga - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli ti više veruješ Bebici, nego meni. Pričam o odnosu ovde Željka i mene, nije bitna ona sada. Džaba mi pričaš da je ona nešto izjavila, šta treba da ti kažem da verujem tebi ovde sada, nego njoj - kazao je Ivan.
Ona nema pravo to da kaže - dodala je Marija.
Nisam rekao da je Željko retardiran. Izmišljate reči, u tom trenutku mi se tako učinilo, nisam provocirao. Bitno je šta će da bude, misliš da ja njemu mogu da mu punim glavu? Imaš izgrađeno mišljenje o meni, da ti dokažem suprotno ne mogu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje da te nema, bolje za njega - govorila je Marija.
Ti si njegov staratelj, biće kako kažeš, tako si rekla. Ako dete viđa Zolu, pa Bebicu i zna da mu oni nisu tate, što mu nisi pokazala slike - rekao je Ivan.
Nisi mrtav da mu pokazujem slike, živ si - govorila je Marija.
Kad si mu već rekla da sam u Americi, pokažeš mu sliku da me vidi, nemaš odgovor na moje pitanje, loše si mu uradila. Ne možeš da me uvedeš na vrata i bum kažeš to ti je tata - rekao je Ivan.
Lupaš gluposti, nije u pravu ni za šta - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Marija je ostala u pušionici sa Miljanom i Bebicom, gde su nastavili razgovor

On dolazi unutra i ne poljubi ga - rekla je Marija.
Zvala sam ga milion puta da dođe u Etno selo sa Jelenom, on nije - kazao je
Traži izgovore, šta će on njemu posle 3,4 godine. Rekao je da će u prolazu da ga vidi, kada prolazi kod Leskovca, koliko puta smo ovde u Beogradu bili. Malo malo pa ga dovedemo ovde - dodala je Marija.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D