AKTUELNO

Haos!

Ša je dobio reč i naveo Necu Lazića zbog sujete prvenstveno prema sebi, a onda i prema rođenom bratu Peci.

Neca zavidi mnogima na kilaži, uizgledu i mnogo čemu. Video je da se Brendon ofarbao, pa je morao i on ali nije znao da se gaće ne skidaju preko glave, zato je i dobio takvu frizuru. Zavidiš mi na izgledu, karijeri, na tome što mogu da imam bilo koju devojku, na mojoj smirenosti - rekao je Ša.
U trendingu si jer si prevario ženu - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa 42 godine činjenično izgledam mlađe od tebe. I na trafici kad sam radio, bio sam sa najlepšom. Imao sam top modela i kad sam bio presiromašan, šetao sam najlepše devojek. Zavidiš jer tebe niko ne čeka kod kuće. Najcrnje je jer si ljubomoran na rođenog brata - rekao je Ša.
Ti voliš da daješ u gu*u, ne možeš da nađeš ni dečka, ni devojku jer si sujetan - rekao je Ša.
Mislim da pričaš o sebi - rekao je Neca.
Ja mog brata ne bijem i nisam ljubomoran kao ti što svaka devojka provodi vreme sa Pecom. Svaka tvoja rasprava sa Urošem polazi od tebe jer bacaš Pecu u vatru. Nikad sebi nećeš oprostiti što biješ rođenog brata - rekao je ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe čeka devojka od 19 godina. Sugar daddy Šaki - rekao je Neca.
Da ja nastavim - rekla je Miljana.
On je ovde najsujetniji i najpokvareniji, ko ti je kriv šro si sam sebi stvorio priču napadajući Bakšu i Aleksandru Milajne, ipak t eneko gleda. Šta će oženjeni čovek u rijalitijum, osim da prevari ženu - rekao je Neca.
Jedino ako tebe budem je*ao - rekao je Miljan.
Mislim da će mene izglasati jer sam juče rekla Mikiju, kaže on da ako Marija pobedi kao Nadica Kamel koja nema nijednu grešku.. Neco ti izgledaš kao zaostao - rekla je Miljana kad su je prekinuli raspravom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si zaostala, ja bar nemam šifru - rekao je Neca.
O Ivanu marinkoviću imam mnogo toga da kažem. On je zavidan i ljubomoran. Kad smo imali u drugom rijalitiju tajni poziv, mama mi je rekla da se igra sa mnom rijalitija. Te večeri sam se upustila sa njim u provođenje i druženje, neću nazvati vezom. Ovde je najljubomorniji i najsujetniji na mene i moju majku. uvek em navede kad je nešto negativno, uvek me provlači i dokazuje narodu da sam najgora. Potcenjuje me i ponižava jer je to njegova slabost. Ljubomoran je na mog predivnog sina, pa želi sa Jecikom da ga usvoji jer mu Bog ne da sad kad je doživeo najveću ljubav kako on kaže. Oće moje dete da mu bude razonoda sa Jecom - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.