AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Naredno pitanje bilo je za Aleks Nikolić.

Aleksandra, šta misliš kako se oseća Miljana kada si dobra sa Ivanom, provodiš vreme sa Zolom i dobra si sa Bebicom - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da njoj ne smeta što ja pričam sa Zolom i Bebicom, nego moj odnos sa Ivanom. Mi se družimo ovde od samog početka. Ona je to meni zamertila kada je ušla ovde i isto mi je to rekla kada sam se vratila. Primetila sam da je aista ljuta zbog Ivana. Miljana i ja ćemo porazgovarati. Mislim da ne treba da se ljuti na mene zbog toga, konkretno je Ivan problem. Miljana je neko koga ja zaista volim, ko mi je zaiszta drag - rekla je Aleks.
Je l' misliš da si je izneverila
Ne mislim. Ja nikada nisam niti ću reći ni jednu ružnu reč o MIljani - odgovorila je Aleks.
Postupcima govoriš drugačije, objasniću ti - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ne treba da se ljuti sa mnom zbog toga, jer ona treba sa svima njima da raspravi. Nije on meni zaštitnik, ne treba mene ovde niko da štiti, umem ja ovde i da budem bezobrazna i da odgovorim - dodala je Nikolićeva.
U pravu su gledaoci i to baš kad sam ja sa njima u lošim odnosima, ona je dobra sa njima. Ne pričam o Ivanu, tako da ću ja nasamo porazgovarati sa njom. Uvek sam je branila jer sam smatrala da je upravu, a ona izgleda da . Totalno sam promenila mišljenje o njoj, jer ja takve stvari nikada ne bih njoj uradila - rekla je Miljana.
Ova priča se ne slaže. Mešamo babe i žabe. Ovde se stvara atmosfera da ljudi moraju da budu dobri...Mića i Uroš su u lošim odnosima, da li onda Mića treba da kaže Miljani: "Kako si dobra sa Urošem i hvališ ga?". Tako da priča o Aleks i meni pada u vodu. Miljana voli da ima ljude oko sebe koji je stalno hvale. Većina te ovde hvali, a nema takvo mišljenje o tebi. Ovo nema veze sa mnom, iako sam ja bio prisutan kada je ona Aleks rekla: "Da li misliš da Ivan može da te brani bolje nego ja?"Ona može da ima problem sa Zolom - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj tata me je prvi pitao koliki sam ja honorar imao. Nosio sam mikrofon i sve sam snimao. Videćete - rekao je Marinković.
Pominje stalno fanove njene - rekla je Miljana.
Govorimo o tome da je Miljana bila na ivici života i smrti, ne zna se da li će da preživi, a ona pita mamu: "Kada ću ući u Zadrugu" - besneo je Ivan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.