AKTUELNO

Brutalno iskreni!

Zorica Marković je dobila reč od Milana Miloševića u toku emisije "Nominacije", kako bi iznela svoju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću mnogo da pala**dim. Oni su ispričana priča sve ove godine. Može ceo svet da se prevrne, kako je zapisano, biće svima, pa i njima dvoma. Šta god radili, njihova stvar. Sa Zolom sam u fer odnosima, dokle god me poštuje, poštujem i ja njega. Može i hiljadu Marija da se okrene, biće kako Miljana odluči. Ona naravno može da bira, uradiće kako ona želi, ko god da je u pitanju. Možda ne bude ni Bebica, ni Zola, nego neko treći. Moja pokojna baba Sibinka je govorila: "Ničiju sreću neće paščad pojesti, pa ni Miljaninu". Ko god bude preko puta Miljane sedeo, ja ću nju sačuvati - rekla je Zorica.

Ana Spasojević je dobila reč.

Što se tiče Miljane i Zole, nemam šta više da kažem, nema ništa novo, osim toga što su Zola i Anita ušli u vezu. To je više igra sa obe strane. Miljana voli Zolu, Zola voli Miljanu. Sa Miljanom sam dobra, nismo se svađale, nismo imale nikakav konflikt, tako da, što se mene tiče opet ću poslati Zolu, ostaviti Miljanu - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Lazić Neca je dobio reč.

Mnogi su ovde pričali hvalospeve. E, ovako, da. Hvale Miljanu, hvale Zolu. Ja ću se truditi da budem maksimalno iskren, kao što i jesam. Sad kada sam pogledao sve, mislim da nije ovde došla Marija, da bi ovde već bilo i trudnoće i da bi se ponovila istorija. Mislim da Marija treba da bude ovde, da bi je kontrolisala. Mislim da Miljana voli Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.