AKTUELNO

Brutalno!

Zadrugari su nastavili raspravu oko navodne afere Marije Kulić i dečka njene ćerke, Bebice. Naredni koji je ustao bio je Ivan Marinković:

Ja ne vidim čemu tolika gongula oko Marije i Bebice. Tema je glavna ja nisam to ispratio, dokle vi da li nekoga boli ku*ac za ovo. Ovo je rekla Miljana Kulić pa Zorica - rekao je Ivan.
To nije istina - vikao je Mića.
Ja bih na osnovu ovih komentara rekoa da je još ljudi zaljubljeno u Mariju. Šta je btino šta ćemo mi da mislimo. Na osonovu onoga što smo mi videli ovde za sedam dana, moje mišljenje možda nije Miljanu bitno, ali bitno je ljudima, mi imamo mišljenje koje možemo da iznesemo - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta slika je bolesna, ti si bolestan - dodala je Marija.
On je rekao da mi hoćemo da posvađamo Miljanu, Mariju i njega (Bebicu), to nije istina. On i ja smo lepo pričali par puta - rekao je Ivan.
Kada si ti pričao sa njim? - upitala je Marija.
Kada sam pričao sa Mićom o poslu, on se ubacio - rekao je Bebica.
Ne smeš ti da pričlaš sa njim, šta ti ima da pričaš sa njim. Ti si stvarno bolestan, šta ima da pričaš sa njim, a ti gajiš njegovo dete. Nemoj da mi se obraćaš - vikala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

MI smo lepo pričali, a onda se desilo to. Njemu neko brani da priča sa mnom, ako na to pristane, on nije normalan - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.