AKTUELNO

Ovo neće dozvoliti!

Voditelj Milan Milošević je prvo pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Bilalu Brajloviću, koje se odnosilo na njegovo ponašanje na žurkama.

Da li možeš da prestaneš da piješ i da se blamiraš, a Maja da prestane da se tripuju da on gleda Palčicu i Inu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu i ne želim. Pijem da mi bude lepo, jedva čekam utorak da mi bude lepo. Ovo nije do mene što neko tripuje, umišlja i što jedva čeka neku svađu. Normalno da će se desiti ružno kad neko želi nešto ružno. Do nje je. Da ona želi lepo, bilo bi nam lepo. Kako da ti bude lepo kad skače, da gledam Inu? Inu da gledam? Glava me boli, pola sata sam jutros spavao - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne osećam se dobro, ko bi mogao posle onakve večeri. Daje ovakve odgovore, nemam šta da tražim sa njim. Svadba će biti ispoštovana. Neko ko je zavisnik mi ne treba. Bitniji mu je alkohol od mene. Ponašanje od jutros je katastrofa. Da, realna sam, gledao je u Inu i Palčicu. Da li smo zaboravili sa kim je bio na početku rijalitija? Njegovi kriterijumi nisu baš na zavidnom nivou. Pije, ne zna šta radi. Ne ume da prepozna granicu. Sve žene vidi kao s*ksualni objekat, ponaša se kao alkoholičar ispred dragstora - ustala je Maja.
Nikog nisam pogledao - dodao je Brajlović.
Najviše sa Slađom flertuje - dobacio je Ivan Marinković.
Ona situacija u hotelu, to je bila sprdnja, zezancija, to je lepo. Veza nam ide na gore, meni to ne treba. Ja sam ovde imala veze kakve sam imala. Nikad nisam doživela ono sinoć - pričala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona grebe. Ako zna da sam popio, što ide na mene? - pitao je Bilal.
Čula sam ovde da hoće da menjaju mladence. Svadba će biti održana, mlada najlepša, ali što se našeg odnosa tiče - ne! - poručila je Maja.
Nema potrebe da je pogledam više. Iste stvari radi - dodao je Brajlović.
Videli smo kakvu mržnju gaji prema Dejanu, on je ovaj rijaliti prostudirao. Ceo dan kuka na kapiji za prst. Ja nisam plakala da bi se njemu oduzeo honorar, rekla sam da me ne boli. Nije mi se izvinio, to govori o njemu. Završili smo odnos, ali svadba će biti najspektakularniaj, biću najveselija mlada i najlepša. Ne može mene jedan klinac da ponižava posle toliko godina rijalitija - dodala je Marinkovićeva.
Ona ne zna šta znači reč izvini. Ne možeš ti mene da ponižavašm, ko si ti? - istakao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.