AKTUELNO

Tačka!

Sofija Una Manić je rano jutros imala dramu sa Markom Markovićem zbog prisnosti sa zadrugarkama kojima se sviđa. Ona je o ovoj situaciji pričala sa drugaricama u pušionici, a izgleda da će raskinuti sa njim.

Evo, hrani ga Milica, hrani ga Anita, samo meni da nije na grbači. Ja neću sebi da spremam, a ne njemu. Za društvo svoje da, ali za muškarca... Zamisli da ja trčkam. Ja sebi ne spremam - rekla je Sofija Una.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Adamu rekla da više ne želim. A nisam iznosila stvari iz izolacije - dodala je Tamaris.
Da, videla sam ja po tebi da si drugačija, sve. Jer i tebi je prekipelo. A meni za Marka nije jasno, kaže da ako se sprda sa njima, to je jer mu je nešto smešno - istakla je Manićeva.
Servira neku smešnu priču - rekla je Tamaris.
To nije ljubomora, radi se o ljudskosti, ljudskom odnosu. Sad sam mu rekla, radi se o ljudskom poštovanju. Još sam ga zamolila, ne kao devojka, nego kao čovek - istakla je Sofija Una.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ne bude ustao za stolom i da kaže ono što kaže meni, nema ove priče. Ja sebe nisam našla na putu, niti sam budala. Provodi više vremena sa njima. Ja muškarcu mogu i prevaru da prevarim, fizičku prevaru. Nego znaš šta mene razočarava, kad bi našao neku prep*čku, hajde npr. Maju... Nego šta je u njegovom mentalnom sklopu? - dodala je Manićeva.
To su takvi tipovi, on mora da bude negde da bude dominantan, da bi se osetio moćan nekako, to je tako prosto i jednostavno - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja mu nije odgovarala, ja. Ako mu ovo valja, izvoli. Pogledaj ovde. Ona njemu dvori dok jede, cupka mu oko glave, sipa, kuva, pere, sprema, a mali... Ja sam se naprala, naradila. Neću. Otkad sam se razvela... Nešto pred more sam se svađala, zbog toga što nisam htela da napravim ručak. To je bio kolaps, zaklela sam se u kosti mog oca, od tog dana nisam oprala kašicu Jovanu. Niti ću ikome. Ja sam sebe dovela u situaciju da mogu da ne spremim obrok u životu - nastavila je Sofija.
Normalno bre, dokle više? - rekla je Tamaris.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.