AKTUELNO

Zoli Miljana nije u glavi!

U toku je radio emisija ''Amnezija'', koju vode Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević. Sledeći gost je Uroš Ćertić koji se kratko zadržao, a onda se Lazar Čolić Zola nadovezao na njegovu priču i govorio o Miljani Kulić.

Nikad ne bi nikog izdao, sve sam rekao juče što sam imao. Vreme je pred nama. Maraton je ispred nas. Upućen sam u sve teme. Anita i Bakša me podsećaju na pače i mače, jure za Zolom. Kada Ana sedne pored mene, svi gledaju. Ovde važim za nekog ko niko nije slagao. Nemam se*s niti vezu u rijalitiju. Učestvuju u Zolinoj prljavoj igri. Nema šanse da on nju voli. Ulaziš u drugu devojku sa pričom a znaš kakva ti je bivša. Došlo bi do konflikta. Prljava je to igra, dobar je rijaliti igrač - rekao je Uroš.
A pričamo o onoj što se je*ala sa drugim likom i opet je s anjim - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo svi isti ljudi, a ako imaš gram osećanja prema Miljani, ne bi to tako. Ne verujem ni tebi ni Bebici. Mislim da je ovo jako ružno, ona je jako emotivna, a ne smeš to da radiš. A te tvoje lažne suze sa vodom što si napravio, je ružno - završio je Uroš.
Meni se ke*a od ove priče. Ušao sam ovde i rekao sam da ne planiram vezu sa Miljanom. Ta veza neće biti normalna. Za neki odnos to je normalno da se desi. Ona je više puta bila intimna sa njenim takozvanim dečkom. Posle toga je rekla da više voli sa mnom da se druži, nego vezu sa njim da ima. Kako sam ja prošao prošle godine, kada me je živog sahranjivala. Miljana je ostavila trag koji je ostavila, a Marija pokušava da pravi neke žrtve. Neka mi se ne obraća, neću joj se obraćati. Jer treba da čekam da mi glavu otvori - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Što to radiš ti sa njom Zolom, ti si rekao da je gledaš drugačije. Ako se malo popravi oženio bi je to si rekao - dodao je Mića.
Ali ne može se popraviti, ne može. A što se ona je*ala sa drugim - rekao je Zola.
A znači je*eš se sa drugima iz inata - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda se Zola osvrnuo na Anitu Stanojlović.

Kada sam video Anitino dete, kada ne bi imao sreću u ljubavi da bi to dete uzeo, prelepo je. Mi smo u drugarskom odnosu, vrlo brzo ćemo rešiti situaciju između nas dvoje - završio je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D.