AKTUELNO

Nevera je uvek pipljiva tema!

Uroš Ćertić i Mikica Bojanić ušli su u sukob na porodičnom sastanku. Uroš je na najsuroviji način osudio zadrugara zbog njegovog navodnog neverstva prema ženi, a potom se Bojanić dotakao teme prijateljstva njegovog i Matorinog prijateljstva.

Imam nešto što bi hteo da se razjasni i to gospodin Bojanić da mi kaže, poljubio je devojku u vrat, a zanima me što je to uradio? Što si izdao Matoru? Umesto što ljubakaš ovde devojke, trebao bi da budeš dobar prijatelj - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ne bi trebao da pljuješ Ostrog i Tumane. Što se tiče mog oca bio je učesnik rijalitija, što se tiče porodice ne spominjite mi ih, ni decu ni ženu. Tvoj glupi mozak to ne može da shvati. Trebao bi bar malo da imaš obzira. Što se tiče Matore, jedna je od onih koja mi je prirasla srcu. Sa Sanjom je počeo da mi pominje ženu i onda ja reagujem. Ovaj rijaliti mi je novo iskustvo, a ti si ovde Uroše koliko već a klasičan si indijanac - govorio je Mikica.
Miki kao tvoj prijatelj ti je rekao da nije u redu da ovde ljubiš devojke - kazao je Uroš.
Ja ću ovde da radim šta hoću - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Prevario si ženu ovde majmune, izdao si je. Ljubiš i ližeš Sanjin vrat mamlaze - kazao je Uroš.

Sanja Grujić se ubacila i prokomentarisala trenutnu situaciju.

Što se tiče cika Miloša upoznaćeš ga Sanja i to je to. Nema šta da te pustim da kažeš, nemoj da šuškaš Brendona.
Tu temu vešto preskače, ovo je činjenica - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Isprovocirala me je iz čistog mira Sanja, rekla mi je da mi se kući ne ježi žena. Prišao sam joj i poljubio u vrat, nisam to ni spominjao. Nije odmah to spominjala, hoće da me ukanali, hoće da igra igru sa mnom. A što se tiče Matore to me je pogodilo. U bunilu oko Sanje i prodavnice, trčim i uzimam pare, Matoru vidim na vratima, izgubio sam se i trebao sam da je pitam a nisam. Izvinuo sam joj se. Ostavio sam pare, a video sam je na kapiji - rekao je Mikica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: D.D