AKTUELNO

Sklopio kockice!

Zola je legao na kauč, te je tom prilikom nastavio razgovor sa Anitom Stanojlović.

Posle večerašnje noći, kada bi ja tebe mogao da ostavim, ja bih se razočarao sam u sebe, ja to tebi ne mogu da opišem. Zamisli da ti to uradiš meni, da me tako ostaviš i da me razočaraš, posle svega. Znaš vrlo dobro u kakvoj sam ja situaciji i na šta sam bio spreman i šta sam ja sve rizikovao - počeo je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je to sve? Miljanu - pitala je Stanojlovićeva.
Ne, pusti to Miljanu. Svoj boravak ovde sam ja rizikovao kad sam te uhvatio za ruku. Ja se ne sprdam da se ti meni sviđaš, ne mogu da ti opišem osećaj kada si ti pored mene, ali ja to nisam uradio iz nekog razloga - rekao je Zola.
Šta hoće (Marko) - pitala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako te zanima, pitaj ga. Šta te boli ku**c šta hoće. Meni kad bi neko rizikovao tako, nemoj da misliš da ti nešto prigovaram, ti si pokazala mu*a u jednoj situaciju i to ti skidam kapu. Niko nije smeo ružnu reč da ti kaže, niti će smeti neko da te pogleda popreko - rekao je Čolić.
Doživela sam ovde šta sam doživela i neću opet. Miljana je rekla da me gledaš kao igru i da si joj pokazao. Ne znam ja šta ste vi pričali nasamo - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ja onda uradio? Ja sam te onda zagrlio i poljubio, šta to znači, da se ja igram sa tobom i sprdam? Ne, ti to radiš, nemoj da misliš da ja to ne znam, ali ja ću te pustiti da to radiš - rekao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.