AKTUELNO

Prekidaju prijateljstvo?!

Zola, Boki Simić i Lazar Čolić Zola zaseli su u dnevnoj sobi i pričali o prijateljstvu.

Samo reci kako stoje stvari, i zamoli je još jednom i reci joj da mi se slučajno ne obraća, ne radi to, da nije to zaslužio momak od nje - rekao je Zola.
Daj, čim je završila sa tobom razgovor došla je i rekla šta ste pričali i rekla da odem kod tebe da kažem da nije tako. Svaki put kad mi te spomene kažem svoje mišljenje - rekla je Bakša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad sam joj prvi put rekao sve, ali ne tako otvoreno: Rekao sam da sam čuo da se priča kako se ona sprda sa mnom. U svakom slučaju ja ne verujem u to, jer mi ne deluje kao lik koji bi pričao te stvari. Neka bude sa kim hoće, samo nek mi se ne obraća - rekao je Zola.
Bakša jedino mi se ti sviđaš realno - rekao je Zola.
Stvarno mu se sviđa - rekao je Boki.
A nije, ne želim ulaziti u dublju komunikaciju ali se svaki dan dublje družimo, zagrlimo, legne pored mene, prošetamo. Znam čemu vodi sve to - rekao je Zola.
Ili, ili brate, nema tu šta - rekao je Boki.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam joj iskreno, otvoreno, fer i pošteno. Bio je i Zvezdan tu. Meni nema validnije stvari nego štoi si ti kao drugarica rekla. Na kraju sam se ja posvađala sa Anđelom, a branila sam je. Rekla sam ono što generalno i jeste tako - rekla je Bakša.
Žao mi je što nas troje nećemo imati priliku da se toliko družimo, jer ti znaš i sama, a kul smo ekipa - rekao je Zola.
Ne možeš se družiti sa nekim ko ti se sviđa - rekla je Bakša.
Nadam se da ćete se lepo provesti, u subotu me nema. Ti brate idi, imaj poštovanje i lepe reči prema njoj kao i uvek - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.