AKTUELNO

Suze samo liju!

U toku je porodični sastanak. Sanja Grujić govorila je o nesporazumu između nje i Matore, na kraju je i Zorica Marković prokomentarisala kako Matora mora da ima drugačiji odnos sa ljudima, da ne bi bila povređena.

Mikica mi nije uopšte prioritet, mislim da je sve sinoć rečeno. Neću da se pravdam, ništa me ne zanima. Sinoć kada su me komentarisali, jedino Matoroj nisam odgovorila na komentar, da ne bi rekla neke ružne reči njoj. Mislim da sad kada je prošlo par sati, neka se seti kako smo provele zajedno vreme u prošlom rijalitiju. Uvek je tu za mene, ja sam više samoživa i juče se nisam setila da joj priđem i da je pitam za spisak za prodavnicu. Imam potrebu da joj se izvinim - rekla je Sanja pa dodala:
Ša ima zao jezik kao i ja, Ša mi nikada nije poslao poruku, slagala sam. Uglavnom su porodične stvari su bile kada smo se čuli.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica Marković se ubacila u priču i govorila je iskreno o Matoroj.

Kroz sve rijalitije Matora pravi užasne greške. Ona ovde kuva, deli, razmišlja, vodi računa o drugima,kakva je napolju takva je unutra. Kada ne dobiješ ono što ti pružaš onda se razočara. Sebe preispituje, da li je ona kriva za nešto. Ne može da očekuje od ovih ljudi nešto. Previše očekuj, nemoj da se posle razočaraš - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovi ostali sa kojima sa u svađama, hraniću vas gov*ima. Kako vi sa mnom ja tako sa vama - završila je Sanja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: D.D