AKTUELNO

Opleo žestoko!

Slađa Lazić i Uroš Ćertić razgovarali su ispred paba "Prijatelji", a onda mu je tražila savet za njen odnos sa Danijelom Višićem, jer ne zna da li je on momak u kojeg može da ima poverenja i da stupi u vezu sa njim.

Nisam sigurna da li da budem sa nekim... Ja mislim da se on za*ebava, bio je sa svima po dva dana. On meni satima priča kako hoće ozbiljno, ali on meni ne uliva poverenje da bih bila sa njim. Do s*ksualnog odnosa ne bi ni dolazilo. Ja sam od totalnog nepoverenja. Kad je bio moj rođendan, jedna devojka mi je rekla da sam previše dobra, šta to znači? Šta da radim da me ljudi ne bi povređivali? Na rođendanu je bio ogroman paket slatkiša, Marko je rekao da će to da mi čuva, a njemu su to valjda ukrali. Ja sam to htela da podelim, neću sama da jedem - govorila je Slađa.
Ili su mu ukreli ili je dao nekoj drugoj - rekyao je Uroš.
Pa to sam htela. Da li treba da se osećam bedno i da plačem jer je neko izigrao moje poverenje? - pitala je Lazićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko ti je rekao da si previše dobra? - pitao je Ćertić.
Milica - rekla je Slađa.
Danijel se ni jednoj nije posvetio toliko dana kao tebi. Meni je on ozbiljniji za vezu nego Marko. Možda vas radi što je Marko bio sa Stanijom, pa će o tome da se piše, kao jedan je od najlepših. Džaba što je najlepši, kad nema šta da kaže - pričao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.