AKTUELNO

Opleo o zadrugarima!

Mikica Bojanić je u "Šiša baru" pričao o najaktuelnijim temama u Beloj kući.

Svega ima, dešavanja raznoraznih. Ivan Marinković, pitanje je bilo na osnovu klipa na kom je Uroš komentarisao, a ne Ivan, on je hteo samo da kaže. TO većini smeta, ali ih je samo par prokomentarisalo, Ivan, Zorica, Sanja. Mi se stvarno družimo. Mikija znam dva dana, Zvezdana sam ovde upoznao. Meni kad neko en ofgovara kao čovek ja se povučem. Mi smo se našli, kliknuli smo, družimo se. Ivan je u startu odličan rijaliti igrač, provokator i sam isto to kaže za sebe, ali bez obzira na to uvek je dolazio kod nas i po cigaretu i po hleb. Par puta je pokušao da me pecne nekim forama, ali se ja nisam upalio - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se upošte ne ljutim na to što je rekao, ali se on i Miljan od samog starta ne gotive i to je kulminiralo u bes kad je krenuo da nabraja ko je ko u klanu. Ništa Marinković nije tu pogrešilo - rekao je Mikica.
Između Miljane, Zole i Bebice je sad sve kako treba da bude. ono što znam od pre o Miljani i Bebici, da je valjalo to bi i trajalo. bili su zaljubljeni i tu postoje neke trenutne emocije, ali ne mislim da može bilo šta tu da bude. Bebica je toliko voli, uradio bi sve i prešao preko svega. Ona i Bebica su deset meseci zajedno, dugo nije sa Zolom - rekao je Mikica.
Nije Tamris Adamu zabranila da se druži sa mnom, ta vegza totalno ne ide. Više ona njega guši. Daj sedam normalnih dana da se zaređa, pa nek se posvađaju. Ona pravi više problema, a iznosi da on nju guši, a kad počne da priča kao mama mu je. Ufurana je i pogubila se. Ne poznajem ni njega i nismo se družili jer su zajedno, ali je ona iz moje perspektive gora. Rekao sam prve nedelje da od njih neće biti ništa, ona gleda samo u sebe on je ne interesuje. Ne delim Uroševo mišljenje za sve, ali delim mišljenje da joj je bitan interes i to. Ona teži da se njen posao DJ probije, da želi da se zna za nju. Ona je meni pričala kao ma kakav on, nije imala vremena za njega ni napolju - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni od Maje i Bilala nema ništa. On ima poštovanje prema meni, ja ga simpatišem jer je dobar. Od prvog dana se družimo i kad su počeli to njihovo rekao sam mu sve rečenicom: Što smo se družili, družili smo se. Ons e zaljubio u nju, a ona u njega ma kakvi, isto kao i za Marka. Još nekih pet, šest, sedam, deset dana i to je to. Ona se nada da će neki učesnici da uđu, Zolu je ispitiala isto. Jeste Bilal interesantan i svidela joj se njegova ludačka energija za ubijanje vremena, ali ona čeka Cara - rekao je Mikica.
Pokušao sam Smiljiću da skrenem pažnju da sve to može da se desi, ništa loše protiv Brendona, ali kad sam čuo da mu je i Brendon to rekao onda sam shvatio da je svesno želeo priču. Govorio je da nema predrasude da se druži sa gejevima, i sam je sebi skočio u stomak. Sam je doprineo tome, masiranje, češkanje, pa čuj poluge. Sam je prihvatio. Znam ja kakav je Brendon, on je kao piton, steže te dok te ne proguta. On je hteo priču, što se nije povukao kad je video kako se Brendon ponaša, i suknje i sve - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.